USB Hi-Speed 2011

  HD médialejátszó

  Filmek, zenék és fényképek lejátszása TV-készülékén

  Fedezze fel egyszerűen a multimédia tartalom hatalmas univerzumát a Philips HD médialejátszó használatával. Kiváló minőségű videók, zeneszámok és fényképek Internetről vagy számítógépes könyvtárából, közvetlenül a TV-jén, fájlkonvertálás nélkül. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

HD médialejátszó

HDMI, USB 2.0, SD/SDHC kártyafoglalatok HMP3000/12 Hasonló termékek

Filmek, zenék és fényképek lejátszása TV-készülékén

SD kártyáról, USB-ről vagy merevlemezről

 • DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen Internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagy felbontású digitális videóért.

 • USB 2.0 csatlakozó és SD memóriakártya aljzat

  USB 2.0 csatlakozó és SD memóriakártya aljzat

  Élvezze a gyors és kényelmes hozzáférést a fénykép-, video- és MP3 zenefájlok USB 2.0 kapcsolaton történő átviteléhez. Nagyobb mennyiségben tárolhatja fényképeit, videóit és MP3 fájljait a Philips lejátszón, ha SD kártyát helyez a beépített SD kártyanyílásba.

 • Különböző formátumú fényképek megtekintése

  Különböző formátumú fényképek megtekintése

  A megtekinthető fényképformátumok széles választéka - JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP és HD JPEG – vár Önre a szélesképernyős TV-n! A nappali egy pillanat alatt fényképgalériává változhat, ahol csodás emlékek sokaságát oszthatja meg családjával és barátaival.

 • Fájlok egyszerű másolása, átvitele vagy törlése

  Fájlok egyszerű másolása, átvitele vagy törlése

  Ossza meg videóit, fényképeit és zenéjét a családjával és barátaival nappalija kényelmében. A Philips lejátszó egyszerű másolást, átvitelt vagy törlést tesz lehető egy mozdulattal.

 • Windows Media Video, filmlejátszás a számítógépről

  A Windows Media Video lehetővé teszi, hogy Ön számítógépes videofájlokat játszhasson le TV-készülékén. Ráadásul mostantól sokkal könnyebben megoszthatja az élményt barátaival és családjával: búcsút mondhat a számítógép képernyője előtt való görnyedésnek, dőljön hátra, és élvezze kedvenc WMV-fájljait TV-készülékén nappalijának kényelmében.

 • Médiatartalom lejátszása merevlemezről

  Dőljön hátra, és élvezze a merevlemezen található médiatartalmat anélkül, hogy a fájlformátumok kompatibilitása miatt kellene aggódnia. Egyszerűen játssza le a kívánt tartalmat annak tudatában, hogy a Philips lejátszó támogatja a legnépszerűbb HDD fájlformátumokat, mint pl. a FAT32, FAT stb.

 • Különböző médiaformátumú zenei fájlok hallgatása

  Hallgassa kedvenc zenéjét - az audioformátumtól függetlenül -, és élvezze a kristálytiszta hangzást. A Philips lejátszó audioformátumok széles választékához nyújt hozzáférést: Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM és WMA Pro.

 • Sokféle videoformátum lejátszása

  Szinte minden videoformátum lejátszása – a nagy felbontású formátumokat is beleértve, pl. MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – a fájlkonvertálás kényelmetlenségei nélkül. Csak indítsa el a videofelvételt vagy a filmet, és máris moziélményszerű minőségben tekintheti meg, élénk térhatású hangzással.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: