OTTHONI MÉDIALEJÁTSZÓ

  USB Hi-Speed 2011

  OTTHONI MÉDIALEJÁTSZÓ

  Változtassa TV-jét Smart TV-vé

  Fokozza TV-készüléke teljesítményét a Philips Smart TV szolgáltatásokkal. Fedezze fel a multimédiás tartalmak hatalmas univerzumát a Philips otthoni médialejátszóval. Kiváló minőségű videók, zeneszámok és fényképek Internetről vagy számítógépes könyvtárából, közvetlenül a TV-jén. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

OTTHONI MÉDIALEJÁTSZÓ

Net TV, Beépített WiFi HMP7100/12 Hasonló termékek

Változtassa TV-jét Smart TV-vé

 • DivX Plus HD tanúsítvány nagyfelbontású DivX lejátszáshoz

  DivX Plus HD tanúsítvány nagyfelbontású DivX lejátszáshoz

  A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD-lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagyfelbontású videókat és filmeket közvetlen internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagyfelbontású digitális videóért.

 • Különböző formátumú fényképek megtekintése

  Különböző formátumú fényképek megtekintése

  A megtekinthető fényképformátumok széles választéka - JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP és HD JPEG – vár Önre a szélesképernyős TV-n! A nappali egy pillanat alatt fényképgalériává változhat, ahol csodás emlékek sokaságát oszthatja meg családjával és barátaival.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a SimplyShare segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Videók, fényképek és zene lejátszása és megosztása többféle formátumban

  Videók, fényképek és zene lejátszása és megosztása többféle formátumban

  Osszon meg videókat, fényképeket és zenét többféle formátumban a DLNA segítségével az okostelefonja, táblagépe vagy számítógépe használatával, és élvezze őket a nagy képernyőn. Megosztás – a legegyszerűbb módon.

 • Különböző médiaformátumú zenei fájlok hallgatása

  Hallgassa kedvenc zenéjét - az audioformátumtól függetlenül -, és élvezze a kristálytiszta hangzást. A Philips lejátszó audioformátumok széles választékához nyújt hozzáférést: Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM és WMA Pro.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően vezeték nélkül férhet hozzá médiatartalmaihoz. Búcsút mondhat a számítógép képernyője előtt való görnyedésnek, dőljön hátra, és élvezze médiafájljait TV-készülékén, nappalijának kényelmében.

 • A DLNA PC Media Link segítségével böngészhet a számítógépen és az otthoni hálózaton lévő tartalmak között

  A DLNA PC Media Link könnyen elérhetővé teszi a saját számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt videókat, fényképeket és zenét. Csatlakoztassa médialejátszóját az otthoni hálózathoz, és gond nélkül hozzáférhet az összes DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön lévő tartalomhoz. Böngéssze számítógépes multimédiás gyűjteményét a lejátszóról egyetlen gombnyomással.

 • Médiatartalom lejátszása merevlemezről

  Dőljön hátra, és élvezze a merevlemezen található médiatartalmat anélkül, hogy a fájlformátumok kompatibilitása miatt kellene aggódnia. Egyszerűen játssza le a kívánt tartalmat annak tudatában, hogy a Philips lejátszó támogatja a legnépszerűbb HDD fájlformátumokat, mint pl. a FAT32, FAT stb.

 • Net TV, hogy TV-készülékén is hozzáférhessen a népszerű online szolgáltatáshoz

  A Net TV online szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. Élvezze a filmeket, képeket, információs és szórakoztató műsorokat, és más online tartalmakat a Philips HD médialejátszó segítségével közvetlenül TV-készülékén, amikor csak kedve tartja. Csak csatlakoztassa a lejátszót az otthoni hálózathoz vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolattal, majd a távvezérlővel válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetőek a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások.

 • Lépjen a filmélmény magasabb szintjére: tapasztalja meg a 3D-t!

  Élvezze a 3D élményt az otthonában a már meglévő 2D-s filmgyűjteményét használva. A 3D frissítőkészlet a legújabb digitális technológia segítségével a 2D-s DVD-k videotartalmát elemzi, és így képes elkülöníteni az előtérbeli és háttérbeli tárgyakat, személyeket. Ezen adatok alapján létrejön egy mélységtérkép, amely a szokványos 2D-s DVD/Blu-ray lemezeket, valamint az egyéb 2D-s videoformátumokat átalakítja 3D formátumúvá. A kompatibilis Philips TV-jével most már megtapasztalhatja a Full HD 3D élményét!

 • A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A 4 pilléren alapuló Smart TV egyszerűen, vezeték nélkül használható. A Net TV jóvoltából az online alkalmazások egész sorához juthat hozzá: filmeket kölcsönözhet, catch-up tévéműsorokat nézhet, és használhatja a közösségi oldalakat. Középpontban a vezérlés: vezérelje készülékét vagy billentyűzzön be szövegeket okostelefon vagy táblagép segítségével. A SimplyShare funkciónak köszönhetően a számítógépen, a telefonon vagy a tableten tárolt multimédiás tartalmakat is élvezheti televízióján.

 • Sokféle videoformátum lejátszása

  Szinte minden videoformátum lejátszása – a nagyfelbontású formátumokat is beleértve, mint az MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, 3D BD ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V – a fájlkonvertálás kényelmetlenségei nélkül. Csak indítsa el a videofelvételt vagy a filmet, és máris moziszerű minőségben tekintheti meg, eleven surround hangzással.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: