Pro hajszárító

  • KA
  • KA

  Pro hajszárító

  Professzionális teljesítmény, kevesebb károsodás

  A 2300 W-os Philips Pro hajszárítóval nem csupán a hajszárítás válik gyorsabbá, de haja is kevésbé károsodik. Az innovatív és egyedülálló Style&Protect fúvócső anélkül nyújt kiváló formázási eredményt, hogy haját túlzott hőmérsékletnek tenné ki. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Pro hajszárító

2300 W, AC-motor - 120 km/h, Ionos ápolás, Style & Protect szűkítőfej HPS920/00 Hasonló termékek

Professzionális teljesítmény, kevesebb károsodás

 • Kevesebb károsodás a Style & Protect fúvócsővel

  Kevesebb károsodás a Style & Protect fúvócsővel

  Az innovatív és egyedülálló Style&Protect fúvócsövet arra fejlesztették ki, hogy megkönnyítse a precíz hajformázást egy 6 mm-es fúvócsővel, miközben ápolja is a hajat. Ha a vékony fúvócsővel formázza a haját, az nagyon közel kerül a hajához, néha hozzá is ér. Akár 180 ºC-os hőmérsékletű hő is képződhet, ami túlmelegíti, és károsítja a hajat. A Style&Protect fúvócső gondoskodik róla, hogy a haj túlzott átmelegedése esetén a retesz mindenképpen kinyíljon, ezzel eloszlik a hőtöbblet, és növekszik a formázás hatékonysága.

 • A legjobb szárítási hőmérséklet a ThermoProtect hőmérséklet-beállítással

  A legjobb szárítási hőmérséklet a ThermoProtect hőmérséklet-beállítással

  A ThermoProtect hőmérséklet optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.

 • Professzionális, 2300 W-os teljesítmény a kitűnő formázási eredményért

  Professzionális, 2300 W-os teljesítmény a kitűnő formázási eredményért

  Ez a 2300 W-os professzionális hajszárító különösen erős légáram létrehozására képes. Az erő és a sebesség találkozása gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a szárítást és a formázást.

 • Még gondosabb ápolás az ionos kondicionálással a fényes, sima hajért

  Még gondosabb ápolás az ionos kondicionálással a fényes, sima hajért

  Az ionos kondicionálás lehetővé teszi a haj antisztatikus szárítását. A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal az Ön haja fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény csodálatosan fényes, sima és könnyen fésülhető haj.

 • Még gondosabb ápolás a kerámia technológia nyújtotta infravörös hővel

  Még gondosabb ápolás a kerámia technológia nyújtotta infravörös hővel

  A kerámia fűtőelem nagy hullámhosszú, infravörös hőt bocsát ki, ami mérsékelten meleg levegővel, belülről szárítja a hajat, és megakadályozza annak kiszáradását anélkül, hogy csökkenne a sebesség vagy a hatékonyság.

 • Professzionális AC-motor az akár 50%-kal hosszabb élettartam érdekében

  Professzionális AC-motor az akár 50%-kal hosszabb élettartam érdekében

  Ezt a fajta motort kimondottan a professzionális fodrászszalonok számára fejlesztették ki, így használata számos előnnyel jár. A legfontosabb, hogy hosszabb élettartamú a szokásos motoroknál, így a hajszárító élettartama 50%-kal nő. Ráadásul, a készülék extra erős légáramot biztosító technológiája 55%-kal gyorsabb* mint más AC-motorral rendelkező szárítók. *a korábbi, HP4997 típussal összehasonlítva

 • 120 km/h-s szárítási sebesség a gyors szárításhoz

  120 km/h-s szárítási sebesség a gyors szárításhoz

  A hajszárító szárítási sebessége elérheti a 120 km/h értéket is, amelynek köszönhetően a készülék 50%-kal gyorsabb szárít, mint más hajszárítók.* *a korábbi, HP4997 típussal összehasonlítva

 • Fodrászszalonok által jóváhagyott, 3 méteres kábel

  Fodrászszalonok által jóváhagyott, 3 méteres kábel

  A fodrászszalonok által jóváhagyott, 3 méteres kábelhossz megnövelt rugalmasságot és egyszerű kezelhetőséget biztosít, így bárhol használhatja hajszárítóját.

 • *2 év garancia, plusz 3 év online regisztráció esetén

  *2 év garancia, plusz 3 év online regisztráció esetén

  A termék professzionális teljesítményét alapos tesztelési eljárás támasztja alá, és hosszan tartó, 5 éves garanciával rendelkezik.

 • 6 rugalmas sebesség- és hőmérséklet-beállítás a teljes vezérlés érdekében

  A sebesség és a hőfok könnyedén állítható a tökéletes frizura érdekében. A hat különböző beállítás teljes kontrollt biztosít a precíz és egyénre szabott formázáshoz.

 • Hideg levegő saját stílusa kialakításához

  Alapvető professzionális funkcióként a hideg levegő gomb erőteljes hideg levegőt fúj a hajra, amit a hajformázás végén alkalmaznak a frizura rögzítéséhez.

 • 2 vékony (6 mm-es és 8 mm-es) formázó fúvócső a tökéletes stílusért

  A minden igényt kielégítő szűkítő fúvócsövek tökéletes formázási eredményeket biztosítanak - 6 mm-es fúvócső a maximális ápolás melletti precíz formázáshoz és 8 mm-es a tökéletesen fésült és ragyogó hajhoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: