Szépségápolás
Hajápolás
Hajformázók
Ionos és titánium kerámiabevonatos automatikus göndörítő
ÚJ

ProCare Auto Curler Ionic Automatikus hajgöndörítő

Ionos és titánium-kerámia, Kefe nélküli motor, 3 hőfok- és 3 időzítésbeállítás, Szalon minőségű eredmény HPS940/20 Hasonló termékek
 • Mesésen göndör fürtök, professzionális automata göndörítés

  ProCare Auto Curler Ionic

  Automatikus hajgöndörítő

  HPS940/20 Hasonló termékek

  A Philips ProCare automatikus hajgöndörítő egyenletesen mesés fürtöket készít. A professzionális, kefe nélküli motor és a kerámiabevonatos titánból készült melegítőhenger automatikusan feltekeri, melegíti és göndöríti a hajat, ezáltal mindig tökéletesen göndör fürtöket készíthet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Mesésen göndör fürtök, professzionális automata göndörítés

ionos kondicionálással és titánium kerámiabevonatos hengerrel

 • Mesésen göndör fürtök, professzionális automata göndörítés

  Mesésen göndör fürtök, professzionális automata göndörítés

  A Philips ProCare automatikus göndörítő a fűtött hengerre tekeri fel a hajat, és tökéletes göndör tincset varázsol minden alkalommal.

 • Ionos kondicionálás sima, ragyogó hajért

  Ionos kondicionálás sima, ragyogó hajért

  A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal a haj fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény sima, fényes és könnyen fésülhető haj.

 • Titán kerámiabevonatos henger

  Titán kerámiabevonatos henger

  Professzionális, titánból készült henger a gyors göndörítésért, az egyenletes simításért és a ragyogó hajért. A kerámiabevonatos titánból készült hengert a tökéletes göndör tincsek létrehozása érdekében egyszerre jellemzi a kiváló hővezetés és a rendkívül sima felület.

 • Professzionális, kefe nélküli motor

  Professzionális, kefe nélküli motor

  Strapabíró, professzionális, kefe nélküli motor, melynek segítségével több különböző irányba göndöríthetők a tincsek. A szimmetrikus hatás eléréséhez készíthet jobbra és balra göndörödő tincseket, illetve a teljesen természetes hatás érdekében az automatikus göndörítő funkcióval mindegyik irányba göndörítheti haját.

 • 3 hőfok- és 3 időzítésbeállítás a lazább vagy szorosabb hullámokért

  3 hőfok- és 3 időzítésbeállítás a lazább vagy szorosabb hullámokért

  A 3 hőfokbeállítás (180 °C - 210 °C - 230 °C) és időzítésbeállítás (12 mp - 10 mp - 8 mp) természetes, egészségesen fénylő, göndör tincseket varázsol. Válassza ki a hajtípusának megfelelő hőmérséklet- és sebességbeállítást, és készítsen ízlésének megfelelő laza hullámokat vagy gyűrűs, göndör fürtöket!

 • Alig 30 másodperces, gyors felmelegedési idő

  Alig 30 másodperces, gyors felmelegedési idő

  Nagy teljesítményű fűtőszál a mindössze 30 másodperces, villámgyors felmelegedési időért.

 • 2 m-es, szalon hosszúságú, elforduló vezeték

  2 m-es, szalon hosszúságú, elforduló vezeték

  A fodrászszalonokban használatos hosszúságú, 2,0 méteres kábel még nagyobb rugalmasságról és még egyszerűbb használatról gondoskodik. Ez a szalonok által ajánlott kábel bárhol megkönnyíti az Ön számára a Philips ProCare automatikus göndörítő használatát, és bőséges helyet biztosít a kívánt külső eléréséhez.

 • Állítható göndörítési irány

  Állítható göndörítési irány

  Három állítható göndörítési irány (bal, jobb és váltakozó). Jobbra göndörödő és balra göndörödő tincsek – hogy Ön mindegyik oldalon tökéletes szimmetriát érhessen el – vagy pedig automatikus göndörítés a vegyesen, jobbra és balra is göndörödő tincsekért a teljesen természetes hatás érdekében.

 • Egyszerű göndörítés, hátul is

  A Philips ProCare automatikus göndörítő az igényeket figyelembe vevő, ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén tökéletesen egyenletes göndör tincseket hozhat létre a fej egészén, még hátul is.

 • Biztonságos hőszigetelő egység

  Egyedi hőszigetelő egység, mellyel elkerülhetők az égési sérülések a hajformázás során. A hagyományos göndörítőktől eltérően a Philips ProCare automatikus göndörítő használatakor többé nem fogja megégetni az ujjait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: