Soundbar házimozi

  Soundbar házimozi

  Életre kelti filmjeit

  Életre kelti filmjeit és játékait a nagyszerű surround hangzás által. 200 W zenei teljesítményének, beépített DVD lejátszójának és a HDMI 1080p felkonvertálásnak köszönhetően kiváló minőségű hang- és képminőségben élvezheti a filmeket és játékokat, vezetékrengeteg nélkül! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar házimozi

200 W RMS teljesítmény, DVD lejátszás HSB4352/12 Hasonló termékek

Életre kelti filmjeit

a készülék erőteljes mélysugárzójának köszönhetően

 • Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  A Dolby Virtual hangsugárzó kifinomult audiovirtualizációs technológia, amely sokoldalú és magával ragadó surround hangzást produkál kéthangszórós rendszerrel. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. A DVD-lejátszás a kétcsatornás környezet bővítésével még tovább fejlődött. Dolby Pro Logic II feldolgozással kombinálva bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangszórókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • A 81 cm-es (32") vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A 81 cm-es (32") vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A SoundBar házimozi hangsugárzó kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár legalább 81 cm-es (32") síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, az analóg jellé konvertálás elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Beépített FM hangolóegység

  Beépített FM hangolóegység
 • Rugalmas elhelyezés falon vagy asztalon

  Rugalmas elhelyezés falon vagy asztalon
 • 200 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenékhez

  200 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenékhez
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: