5.1-es házimozi 3D Blu-ray lejátszással

  1000 wattos erőteljes, moziszerű surround hangzás

  Tegye gazdagabbá zenei és filmélményeit ezzel a Philips házimozi-rendszerrel. A 15 mm-es puha dóm, tölcsérbetétes magashangszóróval a hangzás még sohasem volt ilyen torzításmentes. Az erőteljes, a normálnál 3-szor erősebb „bordázott” Bass Reflex rendszer gondoskodik az ultra-élethű alacsony hangokról. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 148 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5.1-es házimozi 3D Blu-ray lejátszással

Crystal Clear Sound, Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók, Beépített WiFi, Bluetooth és NFC, 1000 W HTB5580G/12 Hasonló termékek

1000 wattos erőteljes, moziszerű surround hangzás

vezeték nélküli hátsó hangsugárzóval

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A népszerű online szolgáltatások választékának kihasználásához a beépített Wi-Fi-vel egyszerűen csatlakoztassa házimoziját közvetlenül otthoni hálózatához. A legjobb weboldalak filmekkel, képekkel, információs/szórakoztató tartalmakkal és egyéb online szolgáltatásokkal, a TV képernyőjéhez illeszkedően.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Az intuitív érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az előlap érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható a hangerő, illetve az egyéb lejátszási lehetőségek.

 • Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

  Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

  A MiracastTM egy végpontok közötti vezeték nélküli képernyőmegosztó szabvány, amely Wi-Fi Direct kapcsolatot használ. Az egyszerűsített felhasználói felület a Miracast™-tanúsítványú eszközön keresztül a hordozható eszköz képernyőjét tükrözi a nagyobb képernyőre, miközben a dekódolást nem korlátozza a beépített kodek.

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Vezeték nélküli hátsó hangfalak – kevesebb vezeték a szobában

  Vezeték nélküli hátsó hangfalak – kevesebb vezeték a szobában

  A vezeték nélküli hátsó hangsugárzókat oda helyezheti, ahová kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni. **A vezeték nélküli kapcsolat csak a főegység és a hátsó hangsugárzók között valósul meg. Mindkét hátsó hangsugárzó vezeték nélküli vevő modulokhoz csatlakozik mindegyike csatlakozik.

 • Kristálytiszta hangzás a kiemelkedő tisztaságért és valósághűségért

  Kristálytiszta hangzás a kiemelkedő tisztaságért és valósághűségért
 • 1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  1000 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről

  Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről
Összes specifikációt mutat
 • Annak ellenőrzéséhez, hogy az igény szerinti videó (Video on Demand) elérhető-e az Ön országában, látogasson el a www.philips.com/blu-ray oldalra.
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • A Dolby és a kettős D szimbólum a Dolby Laboratories Inc. bejegyzett védjegye.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: