2.1-es házimozi

  Erőteljes, moziszerű surround hangzás mély basszussal

  Adja át magát a házimozi dinamikus, háromirányú hangszórórendszere nyújtotta maximális hangzásélménynek! Játssza le összes kedvenc műsorát, köztük 3D Blu-ray lemezeket is ezen az innovatív Philips HTB6251D házimozi-rendszeren. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

2.1-es házimozi

Crystal Clear Sound, 3D Blu-ray HTB6251D/12 Hasonló termékek

Erőteljes, moziszerű surround hangzás mély basszussal

A hangzás bűvöletében

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A népszerű online szolgáltatások választékának kihasználásához a beépített Wi-Fi-vel egyszerűen csatlakoztassa házimoziját közvetlenül otthoni hálózatához. A legjobb weboldalak filmekkel, képekkel, információs/szórakoztató tartalmakkal és egyéb online szolgáltatásokkal, a TV képernyőjéhez illeszkedően.

 • Csatlakoztatás 2 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Csatlakoztatás 2 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Ha csatlakoztatja a lejátszó 2 HDMI kimenetét a nem-3D AV receiverhez, élvezheti az élethű 3D lejátszást, és a kristálytiszta 5.1-es vagy 7.1-es hangzást.

 • Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Az internetes rádió egy rádióműsor-terjesztési szolgáltatás, amelyet az Interneten keresztül sugároznak. Néhány internetes állomás hagyományos (földi) rádióállomásokhoz vagy egy hálózathoz csatlakozik, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, csak a világhálón sugározzák adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, ill. csatlakozhat kedvenc közösségi állomásaihoz.

 • Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Az intuitív érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az előlap érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható a hangerő, illetve az egyéb lejátszási lehetőségek.

 • 500 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  500 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Kristálytiszta hangzás a kiemelkedő tisztaságért és valósághűségért

  Kristálytiszta hangzás a kiemelkedő tisztaságért és valósághűségért
 • Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről

  Vezeték nélküli Bluetooth zenestreaming zenelejátszó eszközökről
 • Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone készülékét USB csatlakozón keresztül

  Élvezze kedvenc zenéjét, miközben iPod/iPhone készülékét tölti! Egyszerűen csatlakoztassa iPod/iPhone készülékét USB kábellel a házimozi-rendszer USB portjához. Lejátszás közben tölti is iPod/iPhone készülékét, így zenét hallgathat anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy Apple eszközének akkumulátora lemerül.

 • Dolby TrueHD Digital Plus a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD Digital Plus a legjobb hangzást nyújtja házimozi-rendszeréhez. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a stúdiókban készült mesterfelvételekétől, így amit hall, pontosan az alkotók szándéka. A Dolby TrueHD teljesebbé teszi a nagy felbontás által nyújtott élményt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: