Soundbar házimozi

  Nagyszerű surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

  Az Ambisound technológia gazdag, moziszerű, többcsatornás 5.1-es surround hangzást biztosít bármely helyiségben. A Philips HTB7150 házimozi SoundBar ráadásul 4 külön erősítőjének és 4 hangszórójának köszönhetően bárhol kiválóan szól. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar házimozi

3D Blu-ray, Falra szerelhető HTB7150/12 Hasonló termékek

Nagyszerű surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

A hangzás bűvöletében

 • Ambisound technológia a kevesebb hangszóróból érkező surround hangzásért

  Ambisound technológia a kevesebb hangszóróból érkező surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Az internetes rádió egy rádióműsor-terjesztési szolgáltatás, amelyet az Interneten keresztül sugároznak. Néhány internetes állomás hagyományos (földi) rádióállomásokhoz vagy egy hálózathoz csatlakozik, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, csak a világhálón sugározzák adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, ill. csatlakozhat kedvenc közösségi állomásaihoz.

 • Azonnali 2D - 3D átalakítás az élethű moziélményért

  Azonnali 2D - 3D átalakítás az élethű moziélményért

  Élvezze a 3D élményt otthonában a már meglévő 2D-s filmgyűjteményét használva. Az azonnali 3D átalakítás a legújabb digitális technológia segítségével 2D-s DVD-k videotartalmát elemzi, és így képes elkülöníteni az előtér és a háttér tárgyait. Ezen adatok alapján létrejön egy mélységtérkép, amely a szokványos 2D videoformátumokat átalakítja izgalmas 3D formátumúvá. A kompatibilis 3D TV-jével most már átélheti a Full HD 3D élményét!

 • CinemaPerfect HD a tisztább és élesebb videolejátszáshoz

  CinemaPerfect HD a tisztább és élesebb videolejátszáshoz

  A Philips CinemaPerfect HD rendszere tiszta és éles videolejátszást biztosít, új szabványt teremtve. Az intelligens rendszer a képzajt csökkentve teszi élesebbé a képet, és jobb minőségű videoképet nyújt. A videozaj-csökkentés és a kiváló átméretezés az MPEG formátumba való tömörítés zaját csökkenti. A javított színfeldolgozásnak köszönhetően a rendszer éles képet és jobb mélységérzetet hoz létre.

 • 102 cm-es (40"-es) vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  102 cm-es (40"-es) vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A Philips SoundBar kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár a SoundBar készüléket legalább 102 cm-es (40"-es) síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához, így stílusos házimozi-élményt alakíthat ki.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően vezeték nélkül férhet hozzá médiatartalmaihoz. Búcsút mondhat a számítógép képernyője előtt való görnyedésnek, dőljön hátra, és élvezze médiafájljait TV-készülékén, nappalijának kényelmében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: