Fidelio

  Philips Fidelio Immersive Sound

  5.1-es házimozi

  Surround hangzás minden szögből, akár a moziban

  Élje át a helyiség bármely részében az eredeti moziélményt. A Philips HTB9550D házimozi-rendszer meghajtóit elöl és oldalt helyezték el, így a helyiséget egyenletes surround hanggal töltik be. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Immersive Sound 5.1-es házimozi

3D Blu-ray HTB9550D/12 Hasonló termékek

Surround hangzás minden szögből, akár a moziban

A hangzás bűvöletében

 • A 360Sound a helyiség minden pontját megtölti hanggal

  A 360Sound a helyiség minden pontját megtölti hanggal

  A hagyományos 5.1-es házimozitól nagymértékben különböző 360Sound egyedi kialakításának köszönhetően mindegyik szatellithangszóróban három meghajtó van – egy elölről, illetve kettő oldalról sugárzó, amelyek lenyűgöző hangélményt biztosítanak. A dipólus kialakítás mellett a Philips egy szabadalmazott algoritmust is használ a hanghatás tökéletesítéséhez. Az olyan kiváló minőségű akusztikai komponenseknek köszönhetően, mint a puha dóm magashangszórók, a neodímium mágnesek és a „D" osztályú digitális erősítők, a 360Sound minden szögből kiváló hangzást nyújt, és ezzel valódi moziélményt teremt otthonában.

 • CinemaPerfect HD a tisztább és élesebb videolejátszáshoz

  CinemaPerfect HD a tisztább és élesebb videolejátszáshoz

  A Philips CinemaPerfect HD rendszere tiszta és éles videolejátszást biztosít, új szabványt teremtve. Az intelligens rendszer a képzajt csökkentve teszi élesebbé a képet, és jobb minőségű videoképet nyújt. A videozaj-csökkentés és a kiváló átméretezés az MPEG formátumba való tömörítés zaját csökkenti. A javított színfeldolgozásnak köszönhetően a rendszer éles képet és jobb mélységérzetet hoz létre.

 • Azonnali 2D - 3D átalakítás az élethű moziélményért

  Azonnali 2D - 3D átalakítás az élethű moziélményért

  Élvezze a 3D élményt otthonában a már meglévő 2D-s filmgyűjteményét használva. Az azonnali 3D átalakítás a legújabb digitális technológia segítségével 2D-s DVD-k videotartalmát elemzi, és így képes elkülöníteni az előtér és a háttér tárgyait. Ezen adatok alapján létrejön egy mélységtérkép, amely a szokványos 2D videoformátumokat átalakítja izgalmas 3D formátumúvá. A kompatibilis 3D TV-jével most már átélheti a Full HD 3D élményét!

 • Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez

  Vezeték nélküli hátsó hangsugárzók opció a vezetékrengetegtől mentes elhelyezéshez

  A hátsó hangszórók vezeték nélkül működnek, így oda helyezheti őket, ahova kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni.

 • Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Internetes rádió az online rádiócsatornák világának felfedezéséhez

  Az internetes rádió egy rádióműsor-terjesztési szolgáltatás, amelyet az Interneten keresztül sugároznak. Néhány internetes állomás hagyományos (földi) rádióállomásokhoz vagy egy hálózathoz csatlakozik, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, csak a világhálón sugározzák adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, ill. csatlakozhat kedvenc közösségi állomásaihoz.

 • Az automatikus kalibrációval szinkronizálhatók a hangsugárzók a tökéletes akusztika érdekében

  Az automatikus kalibrációval szinkronizálhatók a hangsugárzók a tökéletes akusztika érdekében

  Az új Philips házimozi által nyújtott optimális hangélmény beállítása pillanatok műve. A távvezérlő egyetlen gombjának megnyomásával elindul az intelligens, előre betöltött hangkalibrációs szoftver, amely tesztjeleket küld a hangsugárzókra. Az automatikus kalibrációs mikrofon érzékeli és elemzi ezeket a jeleket, majd a szükséges beállításokat követően számításba veszi a hangsugárzók és a hallgatói pozíció közötti távolságot, a hangerőt, és az egyes hangsugárzók audiojeleinek késleltetését. 60 másodperc alatt készen van a szobára optimalizált hangzás beállítása.

 • Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Tartozék dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Használja az iPod/iPhone dokkolóegységet, és élvezze a zenét iPod/iPhone készülékéről a házimozi-rendszeren.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A népszerű online szolgáltatások választékának kihasználásához a beépített Wi-Fi-vel egyszerűen csatlakoztassa házimoziját közvetlenül otthoni hálózatához. A legjobb weboldalak filmekkel, képekkel, információs/szórakoztató tartalmakkal és egyéb online szolgáltatásokkal, a TV képernyőjéhez illeszkedően.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: