Soundbar hangsugárzó

  • KA

  Soundbar hangsugárzó

  Erőteljes hangzás bármilyen TV-hez

  A HTL5140 készülék 320 W-os maximális teljesítményű, vékony kivitelű Soundbar. Az elegáns fémház stílusos megjelenést biztosít a falra szerelve vagy az asztalon elhelyezve. HDMI ARC, egy HDMI videobemenet, valamint Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreaminghez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar hangsugárzó

2.1 csat., vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth® aptX, AAC és NFC, 1 HDMI bemenet és HDMI kimenet, ARC, 320 W HTL5140B/12 Hasonló termékek

Erőteljes hangzás bármilyen TV-hez

a vezeték nélküli mélynyomóval

 • Erőteljes, 320 W-os hangkimenet

  Erőteljes, 320 W-os hangkimenet

  Két egység, egyenként 4 mélyhangszóróval és 2 magashangszóróval – hogy a hangzás tökéletesen kiegyensúlyozott legyen. Együttesen 320 W-os hangteljesítményt biztosítanak, amelyet a 17 l-es mélynyomónak köszönhetően nagy teljesítményű basszus egészít ki.

 • Dolby Digital és DTS a kiváló surround hangzáshoz

  Dolby Digital és DTS a kiváló surround hangzáshoz

  Váltson digitálisra, és hozza ki a lehető legtöbbet zenéjéből és filmjeiből. Még a sztereó zeneszámok is nagyszerűen hangzanak, mivel a Dolby Digital és DTS Digital Surround technológia a digitális zene és videók minőségét feljavítva, valóban felejthetetlen surround hangzást kínál az Ön számára.

 • Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszókat, Blu-ray lejátszókat, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-ket stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Mylar anyagú magassugárzó a nagy felbontású hang érdekében

  A magassugárzókban egyedülálló Mylar anyagot alkalmaznak a lenyűgöző hangfelbontás érdekében. Tökéletesen adja vissza a magas frekvenciák teljes tartományát, így a zene életre kel és a filmek hanghatása is a szerzők elképzelése szerint szólal meg. A kétutas kialakítás szerves részeként a magassugárzó a mélynyomóval összehangoltan javítja a magas frekvenciákat, ami tisztább, megnövelt térhatású és pontosabb hangzást eredményez. A javított tisztaság azt jelenti, hogy a zene összes eleme megkülönböztethető. Figyelje a hangszereket külön-külön, hallgassa a tisztább énekhangokat és élvezze a pezsdítően részletes zenét.

 • Csatlakoztatás 1 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Ha csatlakoztatja a lejátszónk 1 HDMI audiokimenetét a nem-3D AV receiverhez, élvezheti az élethű 3D lejátszást, és a kristálytiszta 5.1-es vagy 7.1-es hangzást.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: