Soundbar hangsugárzó

  Magával ragadó surround hangzás bármilyen TV-hez

  A magával ragadó surround hangzás megteremtésére tervezett Philips HTL7140B soundbar hangsugárzó a legújabb szabadalmaztatott Ambisound technológiát alkalmazza, 320 W összteljesítményű 5.1 csatornás hangzást biztosít, és precízen pozicionált meghajtókkal rendelkezik, így a méretét meghazudtoló módon hatalmas élményt nyújt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar hangsugárzó

5.1 csatornás, vez. nélk. mélynyomó, Bluetooth® aptX, AAC és NFC, HDMI 4K-2K, Ambisound technológia HTL7140B/12 Hasonló termékek

Magával ragadó surround hangzás bármilyen TV-hez

a vezeték nélküli mélynyomóval

 • Ambisound technológia a valódi surround hangzás élményéért

  Ambisound technológia a valódi surround hangzás élményéért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít a karcsú soundbar segítségével. Az 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított meghajtóknak köszönhetően az Ambisound valóban magával ragadó, szélesebb hangteret nyújt.

 • 5.1 Multi-channel rendszer a valóban magával ragadó surround hangzásért

  5.1 Multi-channel rendszer a valóban magával ragadó surround hangzásért

  A HTL7140B készülék az 5.1 többcsatornás rendszer segítségével valóban magával ragadó térhangzás nyújt. Míg manapság a soundbar hangsugárzók többsége 2.1 csatornás, a HTL7140B készülék 5.1 csatornával és 6 beépített erősítővel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kiváló hangminőséget biztosít. Az 5.1-es rendszer a szokásos hangszórócsatornákat és konfigurációt használja, rendelkezik bal és jobb elülső (front) csatornával, egy középső (center) csatornával, két surround csatornával és egy mélynyomóval. Támogatja a Dolby Digital Pro-logic 2 rendszert.

 • Speciálisan tervezett center csatorna az igazán tiszta hangért

  Speciálisan tervezett center csatorna az igazán tiszta hangért

  A piacon található soundbar hangsugárzók többsége 2.1 csatornás. A center csatorna le van keverve 2.1 csatornára, így a hang nem tiszta. A HTL7140B hangsugárzói 2 külön meghajtóval, amelyeknek saját erősítőik vannak, eltérően feldolgozott hangjelet továbbítanak. A hang gondosabb feldolgozásával szélesebb hangtér hozható létre, mint amikor a meghajtók ugyanazt a hangot továbbítják. A hangtér nagyobbá válik, mint a soundbar hossza. Amikor a tévénéző külföldi műsorokat vagy filmet néz, könnyen követheti azokat. Ugyanez a helyzet a hírműsorok nézésekor is.

 • HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  HDMI 4K2K továbbítás (pass-through) az ultra HD tartalom élményéért

  A HDMI 4K2K magába foglalja a HDMI 1.4 szabványt. Ez további támogatást nyújt az Ultra HD (UHD) felbontású videotartalomhoz. Ez jelenleg a 4K-ra utal, ami maximálisan 4096 képpont széles és 2160 képpont magas, vagyis a felbontást tekintve a normál 1080p HD kijelző méretének a négyszerese. A kifejezés egy valamivel alacsonyabb 4K felbontást is magába foglal, amely 3840 képpont széles és 2160 képpont magas. A HDMI 1.4 mindkét formátumot támogatja. A 4K kijelzők a csúcskategóriás házimozi-rendszereket a valódi mozik szintjére emelik. Annak érdekében, hogy a hangsugárzók már a jövő vívmányaihoz is alkalmazkodjanak, a szabványt a 4K TV fejlődéséhez igazítottuk.

 • Dolby Digital és DTS a kiváló surround hangzáshoz

  Dolby Digital és DTS a kiváló surround hangzáshoz

  Váltson digitálisra, és hozza ki a lehető legtöbbet zenéjéből és filmjeiből. Még a sztereó zeneszámok is nagyszerűen hangzanak, mivel a Dolby Digital és DTS Digital Surround technológia a digitális zene és videók minőségét feljavítva, valóban felejthetetlen surround hangzást kínál az Ön számára.

 • Pontosan beállított dőlésszögű meghajtók a szélesebb hanghatásért

  Pontosan beállított dőlésszögű meghajtók a szélesebb hanghatásért

  A magashangszórók 45 fokos szögben helyezkednek el, és oldalirányba továbbítják a magas frekvenciákat, ezáltal a magashangok számára is megnövelve a hangteret. Az elülső részen elhelyezkedő meghajtók, a döntött magashangszórók, valamint a szabadalmaztatott feldolgozás és akusztika kombinációja maga a szélesebb hanghatást nyújtó Ambisound technológia.

 • Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: