Vezeték nélküli házimozirendszer

  Vezeték nélküli házimozirendszer

  A teljes vezeték nélküli világ

  Ez az elegáns kivitelű, digitális házi szórakoztatórendszer gyakorlatilag minden lemezt kiváló minőségű Dolby, DTS vagy SACD surround hanggal játszik le. Dőljön hátra és adja át magát a filmeknek és a zenének - mindezt otthon.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A teljes vezeték nélküli világ

 • 12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  A 12 bites Video DAC kiváló digitális-analóg átalakító, amely megőrzi az eredeti kép minden részletét. Finom árnyékokat és egyenletes színátmeneteket nyújt, így a kép természetesebb és élénkebb. A hagyományos 10 bites DAC hátrányai láthatóvá váltak a nagy képernyők és projektorok használatakor.

 • Vezeték nélküli hátsó hangfalak – kevesebb vezeték a szobában

  Vezeték nélküli hátsó hangfalak – kevesebb vezeték a szobában

  A hátsó hangszórók vezeték nélkül működnek, így oda helyezheti őket, ahova kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni.

 • A PAL és NTSC progresszív pásztázás borotvaéles képet nyújt

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép vertikális felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan, majd a páros mezőket küldené a képernyőre, mindkét mezőt egyszerre írja át. Villódzásmentes, nagy felbontású kép jön létre, amely a legnagyobb élményt nyújtja filmnézés közben.

 • A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magas frekvencián

  A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magasabb frekvenciákon azáltal, hogy a hang minden apró részletét rögzíti egy különlegesen vékony és merev membránnal, amely LEXAR-ból készült , és a frekvenciák széles skálájának átvitelét teszi lehetővé. A speciális kúp alak magasabb frekvenciákat és több frekvencia átviteléét teszi lehetővé. Így kristály tiszta magas hangokat, és kiegyensúlyozottabb hanghatást fog kapni.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  A multi-format lejátszás segítségével a legtöbb lemezformátum lejátszható. Ez maximális kényelmet és képélményt biztosít.

 • Zene: SACD, CD, MP3-CD, CD-R/RW és Windows Media™ audió

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Fényképek (JPEG) zenés diavetítéssel

  Legyen még szórakoztatóbb fényképeinek családjával és barátaival való megosztása! Indítson el fényképekből álló diavetítést, háttérzene lejátszásával. Ez a Philips termék egy időben képes lejátszani a JPEG képet és az MP3 zenefájlt. Ellenőrizze, hogy a zenés diavetítés fájljait ugyanazon a médián tárolja-e. Válassza ki kedvenc MP3 zenéit, és indítsa el a JPEG képek vetítését.

 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: