Házimozi

  A hangzás bűvöletében

  Merüljön el a moziéhoz hasonló többcsatornás surround hangzásban, anélkül, hogy hangszórókkal és kábelekkel kellene körülvennie magát. A Philips SoundBar egy komplett házimozi-rendszert foglal magába, beleértve a DVD-k lejátszását lehetővé tevő egységet is. Tegye különlegessé esti moziélményét! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Kiváló surround hangzás a szupervékony kialakítású SoundBar-ral

 • Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  Dolby Virtual hangsugárzó a realisztikus surround hangzásért

  A Dolby Virtual hangsugárzó kifinomult audiovirtualizációs technológia, amely sokoldalú és magával ragadó surround hangzást produkál kéthangszórós rendszerrel. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. A DVD-lejátszás a kétcsatornás környezet bővítésével még tovább fejlődött. Dolby Pro Logic II feldolgozással kombinálva bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangszórókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Valósághű térhatású hang és szupervékony hangsugárzók

  Valósághű térhatású hang és szupervékony hangsugárzók

  A Super Slim hangsugárzók nyújtotta páratlan térhatású hangélmény keskeny és elegáns megjelenéssel társul. A selymes dóm magassugárzókba épített nagyteljesítményű neodímium mágneses rendszer tökéletesen észleli a közepes és magas frekvenciákat, ezáltal a filmekből vagy a zenei forrásokból érkező egyetlen részlet sem vész el. Az eredmény a művészi szándékot pontosan visszaadó, páratlanul tiszta és élethű hangzás.

 • Élesebb nagyfelbontású képek HDMI 1080p minőségben

  Élesebb nagyfelbontású képek HDMI 1080p minőségben

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Ráadásul a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, analóg jellé konvertálás nélkül. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Rugalmas elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Rugalmas elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Élvezze ennek a kívánsága szerint elhelyezhető házimozi-rendszernek a sokoldalúságát! A TV-állványra, asztalra vagy falra szerelhető készülék külseje és működése egyaránt szenzációs. Így otthona tetszetős maradhat, miközben nem kell lemondania a házimozi csodálatos élményéről sem.

 • A nagy sebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagy sebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagysebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagysebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Csatlakoztassa a dokkolót házimozi-rendszeréhez, és máris élvezheti az iPod és iPhone készülékeken tárolt zenét, videókat és képeket. A dokkoló opcionális tartozékként kapható.

 • A 81 cm-es (32") vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A 81 cm-es (32") vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A SoundBar házimozi hangsugárzó kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár legalább 81 cm-es (32") síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – intuitív lejátszás és hangerőszabályzás

  Az intuitív érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az előlap érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható a hangerő, illetve az egyéb lejátszási lehetőségek.

 • 400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Vezeték nélküli mélynyomó a vezetékek nélküli hihetetlen basszushangzásért

  Vezeték nélküli mélynyomó a vezetékek nélküli hihetetlen basszushangzásért
 • Szupervékony SoundBar kialakítás lapos panelsugárzókkal

  Szupervékony SoundBar kialakítás lapos panelsugárzókkal
 • DVD és CD lejátszás összes filmjéhez és zenéjéhez

  DVD és CD lejátszás összes filmjéhez és zenéjéhez
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: