DVD Rewritable

  DVD-felvevő házimozirendszer

  Nézzen, hallgasson és rögzítsen mindent

  A különleges, teljes szolgáltatást nyújtó DVD-felvevő házimozirendszer segítségével felveheti kedvenc tévéműsorát digitális minőségben, vagy teljes térhatású hanggal élvezheti filmjeit bármilyen formátumban akár DivX-ben is.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nézzen, hallgasson és rögzítsen mindent

 • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

  A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

 • DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  DTS, Dolby Digital és Pro Logic II sorround hangzás

  A beépített DTS és Dolby Digital dekódernek köszönhetően nincs szükség külső dekóderre, mivel feldolgozza mind a hat csatorna hanginformációit és meghökkentően valószerű élményt nyújt. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás térhangzást állít elő.

 • RGB a Scart kábelen – egyetlen csatlakozó a kiváló videóhoz

  RGB a Scart kábelen – egyetlen csatlakozó a kiváló videóhoz

  Az RGB a Scart kábelen kiváló minőségű videokimenethez egyszerűen kapcsolódó kábelcsatlakozás.

 • Csatlakoztassa digitális kamkorderét i.LINK segítségével

  Az iEEE 1394-kén és FireWire-ként is ismert i.LINK a digitális videokészülékek csatlakoztatásának világszabványa, amelyet digitális otthoni videoberendezéseken, így például DV és D8 kamkordereken, továbbá számítógépeken is használnak. Az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőséggel tudja másolni.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Zene: CD, CD-R/RW és MP3-CD

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Fényképek (JPEG) zenés diavetítéssel

  Legyen még szórakoztatóbb fényképeinek családjával és barátaival való megosztása! Indítson el fényképekből álló diavetítést, háttérzene lejátszásával. Ez a Philips termék egy időben képes lejátszani a JPEG képet és az MP3 zenefájlt. Ellenőrizze, hogy a zenés diavetítés fájljait ugyanazon a médián tárolja-e. Válassza ki kedvenc MP3 zenéit, és indítsa el a JPEG képek vetítését.

 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: