SoundBar DVD házimozi-rendszer

  5.1 házimozi – egyben

  Élvezze az 5.1-es surround hangzást bármilyen helyiségben, bármilyen pozícióban. Az Ambisound funkcióval rendelkező, egy darabba integrált rendszer bármilyen síkképernyős TV alá befér. Kiváló hang- és képminősége páratlan élményt nyújt.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5.1 házimozi – egyben

Ambisound rendszerrel

 • Ambisound funkció a kevesebb hangszóróból érkező 5.1-es surround hangzáshoz

  Ambisound funkció a kevesebb hangszóróból érkező 5.1-es surround hangzáshoz

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • SoundBar beépített hangszórókkal, erősítőkkel és DVD-lejátszóval

  SoundBar beépített hangszórókkal, erősítőkkel és DVD-lejátszóval

  A SoundBar univerzális házimozi-rendszer kiváló, 5.1-es surround hangzást és magával ragadó filmélményt kínál. A beépített hangszórókkal, erősítőkkel és DVD-lejátszóval rendelkező SoundBar a tökéletes megoldás a TV alá. Ízlésének megfelelő nappalijában lenyűgöző többcsatornás hangélményt élvezhet, miközben kedvenc filmjeit nézi családtagjaival és barátaival.

 • Minden síkképernyős TV-hez használható – 37”-es vagy nagyobb TV-hez optimális

  Minden síkképernyős TV-hez használható – 37”-es vagy nagyobb TV-hez optimális

  A SoundBar kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár legalább 94 cm-es (37") síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • Kiváló hangminőség: puha dóm magassugárzók és DoubleBASS

  Kiváló hangminőség: puha dóm magassugárzók és DoubleBASS

  A DoubleBASS és a puha dóm magassugárzók által biztosított hangminőség csak a szférák zenéjéhez hasonlítható. A DoubleBASS érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át őket, így a legmélyebb hangok is hallhatók. A puha dóm magassugárzók által visszaadott magas és közepes tartományú frekvencia még tisztább hangot és szélesebb hangtért eredményez – így minden tökéletesen tisztán hallható.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, az analóg jellé konvertálás elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Az MP3 Link lehetővé teszi zene lejátszását hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link lehetővé teszi zene lejátszását hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link segítségével az MP3 fájlokat közvetlenül hordozható médialejátszójáról játszhatja le házimozi-rendszerén. Mindössze csatlakoztatni kell a hordozható MP3 lejátszót a beépített MP3 Link csatlakozóhoz, és a Philips házimozi-rendszer által biztosított kivételes hangminőségben hallgathatja MP3 zenefájljait. Az MP3 Link eljuttatja a hordozható zenét nappalija kényelmébe.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket vezérelhet egy távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Rugalmas elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Rugalmas elhelyezés – falon, asztalon vagy állványon

  Élvezze ennek a kívánsága szerint elhelyezhető házimozi-rendszernek a sokoldalúságát! A TV-állványra, asztalra vagy falra szerelhető készülék külseje és működése egyaránt szenzációs. Így otthona tetszetős maradhat, miközben nem kell lemondania a házimozi csodálatos élményéről sem.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: