DVD házimozi-rendszer

  Kiváló teljesítményű surround hangzás

  Az Ambisound technológiával fémjelzett HTS6600 rendszer csupán két hangszóró segítségével valósághű többcsatornás surround élményt biztosít bármilyen típusú helyiségben. A kiváló hang-és képminőséget nyújtó, könnyen beállítható, falra szerelhető rendszer bármilyen otthoni környezetbe illik.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kiváló teljesítményű surround hangzás

Ambisound rendszerrel

 • Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • A Smart Surround rendszer automatikusan optimalizálja a surround hangbeállításokat

  A Smart Surround rendszer automatikusan optimalizálja a surround hangbeállításokat

  Élvezze a lehető legjobb hangzást anélkül, hogy módosítania kellene a surround beállításokat minden alkalommal, amikor lemezt cserél, illetve film és zene között vált. Az alapértelmezetten többcsatornás surround beállításokkal rendelkező normál 5.1 rendszerekkel ellentétben a Smart Surround rendszer automatikusan módosítja a surround beállításokat a sztereóban kódolt zenének vagy a többcsatornás tartalommal rendelkező filmnek megfelelően.

 • DoubleBASS rendszer a kibővített, mély basszushangzás élményéért

  DoubleBASS rendszer a kibővített, mély basszushangzás élményéért

  A DoubleBASS technológiának köszönhetően még a legmélyebb basszusok is hallhatók lesznek a kompakt kivitelű mélynyomókból. Érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át azokat. A létrejövő zengő hang teljes körű, páratlan hallgatási élményt biztosít.

 • HDMI 1080i nagyfelbontású video-felkonvertálással

  HDMI 1080i nagyfelbontású video-felkonvertálással

  A HDMI a nagyfelbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel elkerüli az analóg jellé való átalakítást, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI visszafelé tökéletesen kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • Zenelejátszás MP3-bemenettel hordozható médialejátszóról

  Zenelejátszás MP3-bemenettel hordozható médialejátszóról

  Az MP3-bemenet által használt Plug and Play technológia az MP3-tartalom közvetlen lejátszását teszi lehetővé a házimozi-rendszeren, mindössze a hordozható MP3-lejátszó csatlakoztatásával a beépített fülhallgató-csatlakozóhoz. Így a Philips házimozi-rendszer kiváló hangminőségét élvezheti, miközben kedvenc zenéit játssza le hordozható MP3-lejátszójáról.

 • A kifinomult formavilág minden síkképernyős TV-készülékhez illik

  A kifinomult formavilág minden síkképernyős TV-készülékhez illik

  A stílussal és eleganciával párosuló élvonalbeli technológia teszi ezt a kifinomult házimozi-rendszert a nappali központi szereplőjévé és díszévé. Pontosan ugyanaz a design és kidolgozás jellemzi, mint a Philips síkképernyős TV-ket, de bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • A függőleges hangszórók a síkképernyős TV-vel együtt falra szerelhetők

  A függőleges hangszórók a síkképernyős TV-vel együtt falra szerelhetők
 • Gyors és könnyű beállítás a problémamentes telepítéshez

  Gyors és könnyű beállítás a problémamentes telepítéshez
 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: