Soundbar házimozi

  Soundbar házimozi

  Felülmúlhatatlan surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

  Merüljön el a moziszerű, többcsatornás surround hangzásban anélkül, hogy hangsugárzókkal és kábelekkel kellene körülvennie magát. Az Ambisound hangzást nyújtó Philips SoundBar teljes házimozi-rendszert foglal magába, beleértve a nagyfelbontású Blu-ray lemezek lejátszását lehetővé tevő egységet is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Felülmúlhatatlan surround hangzás, kábelrengeteg nélkül

A hangzás bűvöletében

 • Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • 102 cm-es (40"-es) vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  102 cm-es (40"-es) vagy nagyobb síkképernyős TV-készülékekhez optimális SoundBar kialakítás

  A SoundBar kifinomultságot és kecsességet visz nappalijába. Bár legalább 102 cm-es (40") síkképernyős TV-hez tervezték, bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • BD-Live (2.0 profil) az online Blu-ray bónusz tartalomhoz való hozzáféréshez

  BD-Live (2.0 profil) az online Blu-ray bónusz tartalomhoz való hozzáféréshez

  A BD Live tovább tágítja a nagy felbontás által biztosított teret. Blu-ray lemezlejátszójának az internethez való csatlakoztatásával Ön mindig aktuális tartalmakat fogadhat. Olyan izgalmas új dolgok várnak Önre, mint pl. exkluzív letölthető tartalmak, élőben közvetített események, élő beszélgetések, játékok és online vásárlási lehetőségek. Lovagolja meg a nagy felbontás hullámát a Blu-ray lemezek lejátszása és a BD Live által.

 • Keskeny és elegáns kivitel, lakkozott metál felülettel

  Keskeny és elegáns kivitel, lakkozott metál felülettel
Összes specifikációt mutat
 • A Synovate által 2010 novemberében Németországban végzett vásárlói hangtesztek alapján, melyek a Philipset egy vezető versenytársával hasonlították össze. Az adatok a Philips nyilvántartásában megtalálhatók.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: