DVD/SACD házimozirendszer

  Az élet művészete

  A kifinomultságot és teljesítményt egyesítő, elegáns és díjnyertes tervezés végtelen kép- és hangélménnyel ajándékozza meg Önt. Dőljön egyszerűen hátra, és merüljön el otthona meghittségében a filmek és a zene világában.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Az élet művészete

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • SonoWave a teljes, zajmentes többcsatornás surround hangzásért

  A teljes többcsatornás erősítővel rendelkező SonoWave surround hangzású hangsugárzó rendszer olyan fejlett digitális hangfeldolgozó technológiát alkalmaz, amely kevesebb hangszóróval többcsatornás surround hangzást biztosít. Különálló hangsugárzók meghatározott szögben való elhelyezésével erőteljes többcsatornás surround hangzást hoz létre, amelyet bármilyen kialakítású és méretű helyiségben élvezhet.

 • Tiszta és intelligens kábelvezetés

  A tiszta és intelligens kábelvezetésnek köszönhetően ergonomikus interfészen keresztül kezelheti a kábelcsatlakozásokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: