SoundBar DVD házimozi-rendszer

  A házimozi teljesítményének növelése

  Az Ambisound funkcióval rendelkező HTS8100 többcsatornás térhangzású hangot nyújt bármilyen helyiségben. Az egy darabból álló, integrált rendszer nem foglal sok helyet, és teljes házimozi-élményt nyújt kiváló hang- és képminőséggel.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A házimozi teljesítményének növelése

Ambisound rendszerrel

 • Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Ambisound a kevesebb hangsugárzóval keltett surround hangzásért

  Az Ambisound technológia átfogó, többcsatornás surround hangzást biztosít kevesebb hangszóróval. 5.1-es hangzással felejthetetlen élményt nyújt a hallgató elhelyezkedésétől, a helyiség méretétől és alakjától függetlenül, hangszóró- és vezetékrengeteg nélkül. A pszichoakusztikus jelenségek összetett hatásának, az array-feldolgozásnak és a pontosan beállított hangszóróknak köszönhetően az Ambisound nagyobb hangélményt nyújt kevesebb hangszóróval.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, az analóg jellé konvertálás elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Faroudja DCDi a hihetetlenül éles, csúcsminőségű videoképért

  Faroudja DCDi a hihetetlenül éles, csúcsminőségű videoképért

  A Faroudja DCDi hihetetlenül éles, kiváló minőségű képet ad progresszív pásztázású TV-n. A funkcióval elkerülhető a fogazott vonalak megjelenése váltott soros videoformátum (különösen mozgóképek) esetében, így a jelenetek természetesebbek lesznek. A tisztább és egyenletesebb képek magasabb szintre emelik a megtekintés élményét.

 • A Smart Surround rendszer automatikusan optimalizálja a surround hangbeállításokat

  A Smart Surround rendszer automatikusan optimalizálja a surround hangbeállításokat

  Élvezze a lehető legjobb hangzást anélkül, hogy módosítania kellene a surround beállításokat minden alkalommal, amikor lemezt cserél, illetve film és zene között vált. Az alapértelmezetten többcsatornás surround beállításokkal rendelkező normál 5.1 rendszerekkel ellentétben a Smart Surround rendszer automatikusan módosítja a surround beállításokat a sztereóban kódolt zenének vagy a többcsatornás tartalommal rendelkező filmnek megfelelően.

 • DoubleBASS rendszer a kibővített, mély basszushangzás élményéért

  DoubleBASS rendszer a kibővített, mély basszushangzás élményéért

  A DoubleBASS technológiának köszönhetően még a legmélyebb basszusok is hallhatók lesznek a kompakt kivitelű mélynyomókból. Érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át azokat. A létrejövő zengő hang teljes körű, páratlan hallgatási élményt biztosít.

 • Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  A puha dóm magashangszórók által visszaadott magas és közepes frekvenciatartomány még tisztábbá teszi a hangzást.

 • A kifinomult formavilág minden síkképernyős TV-készülékhez illik

  A kifinomult formavilág minden síkképernyős TV-készülékhez illik

  A stílussal és eleganciával párosuló élvonalbeli technológia teszi ezt a kifinomult házimozi-rendszert a nappali központi szereplőjévé és díszévé. Pontosan ugyanaz a design és kidolgozás jellemzi, mint a Philips síkképernyős TV-ket, de bármely más síkképernyős TV-hez is illik, akárcsak otthonához és életstílusához.

 • Zenelejátszás MP3-bemenettel hordozható médialejátszóról

  Zenelejátszás MP3-bemenettel hordozható médialejátszóról

  Az MP3-bemenet által használt Plug and Play technológia az MP3-tartalom közvetlen lejátszását teszi lehetővé a házimozi-rendszeren, mindössze a hordozható MP3-lejátszó csatlakoztatásával a beépített fülhallgató-csatlakozóhoz. Így a Philips házimozi-rendszer kiváló hangminőségét élvezheti, miközben kedvenc zenéit játssza le hordozható MP3-lejátszójáról.

 • USB Direct az USB flash-meghajtón tárolt fényképek és zene lejátszásához

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips DVD rendszer USB-portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét és a fényképeket. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: