Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-es házimozi

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-es házimozi

  Lélegzetelállítóan tiszta és részletgazdag hang

  Kristálytiszta hangzás az új SoundHub HTS9241 házimozirendszerrel. A titánium magashangszórók minden részletet elbűvölő tisztasággal szólaltatnak meg. Élvezze úgy kedvenc filmjeinek és zeneszámainak hangját, ahogy azt az alkotók megálmodták. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SoundHub 2.1-es házimozi

3D Blu-ray, Titánium magashangszórók HTS9241/12 Hasonló termékek

Lélegzetelállítóan tiszta és részletgazdag hang

A hangzás bűvöletében

 • Titánium magashangszórók a torzításmentes és kristálytiszta hangzás érdekében

  Titánium magashangszórók a torzításmentes és kristálytiszta hangzás érdekében

  A kooperációban kifejlesztett, titániumból készült magashangszórók rendkívül merevek és könnyűek, így biztosítva a torzításmentes hangzást. Hihetetlen ellenálló képességük a torzítással és a rezonanciával szemben a teljes hallható frekvenciatartományban garantálja az összes hangrészlet kivételes tisztaságát.

 • Prémium D osztályú erősítők a hangzás legapróbb részletei érdekében

  Prémium D osztályú erősítők a hangzás legapróbb részletei érdekében

  A Philips szabadalmaztatott „Prémium D osztályú erősítői” tervezésükből adódóan megőrzik az eredeti hangforrást a nagyobb pontosságú jelfeldolgozás érdekében. Ennek következtében a zenék és filmek akusztikai részletei pontosan úgy hangzanak, ahogy az előadó vagy a rendező megálmodta azokat.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Beépített dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Beépített dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  A beépített iPod/iPhone dokkolóegységen filmet nézhet, zenét hallgathat és fényképeket jeleníthet meg iPod/iPhone készülékéről. A házimozi távvezérlőjével pedig nem csak vezérelheti az iPod/iPhone készüléket, hanem a rajta tárolt tartalmak között is kereshet a tv-képernyőn. A vezetékekkel és csatlakozókkal való kellemetlen bajlódásnak vége: a beépített dokkoló eljuttatja a hordozható szórakozást otthonába – maximális kényelem és egyszerű használat mellett.

 • A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A Smart TV-vel online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-n

  A Smart TV-vel rendelkező Philips házimozi-rendszerek a funkciók bőséges választékát kínálják, többek között a Net TV, a DLNA és az MyRemote nyújtotta lehetőségeket. A Net TV az online információ és szórakozás széles skáláját teszi elérhetővé el tévéjén. Csak válassza ki a főmenüben a Net TV funkciót, és máris böngészhet az olyan szolgáltatások között, mint a legújabb HD filmeket is kínáló, igény szerinti videotékák*, és a Catch-up TV. A DLNA funkción keresztül fotelja kényelméből hozzáférhet számítógépen tárolt fényképeihez, zeneszámaihoz és filmjeihez. Megint nem találja a távvezérlőt? Okostelefon vagy táblagép segítségével a Philips MyRemote alkalmazáson keresztül is vezérelheti a házimozi-rendszert.

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Egyedi, kiemelt elhelyezésű magashangszóró a zavartalan hangzás érdekében

  Egyedi, kiemelt elhelyezésű magashangszóró a zavartalan hangzás érdekében

  Egyedi, kiemelt elhelyezésű magashangszórók a maximális hangterítés és a nyíltabb hangzás érdekében.

 • Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  Beépített Wi-Fi a vezeték nélkül csatlakoztatott médiatartalmakhoz

  A népszerű online szolgáltatások választékának kihasználásához a beépített Wi-Fi-vel egyszerűen csatlakoztassa házimoziját közvetlenül otthoni hálózatához. A legjobb weboldalak filmekkel, képekkel, információs/szórakoztató tartalmakkal és egyéb online szolgáltatásokkal, a TV képernyőjéhez illeszkedően.

 • Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  A Philips Crystal Clear Sound technológiájának köszönhetően most a hangzás minden részletére odafigyelhet, és oly módon hallhatja a zenét, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek kristálytiszta hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik megőrizni az eredeti hanganyag tisztaságát. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • Életformához illő kialakítás - kiváló minőségű, csiszolt alumínium és üveg

  Életformához illő kialakítás - kiváló minőségű, csiszolt alumínium és üveg
Összes specifikációt mutat
 • A házimozi az összes többi Philips TV-készülékhez illeszthető.
 • Annak ellenőrzéséhez, hogy az igény szerinti videó (Video on Demand) elérhető-e az Ön országában, látogasson el a www.philips.com/blu-ray oldalra.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: