5.1-es házimozi

  Surround hangzás minden szögből, akár a moziban

  A hangtesztet* vállaló résztvevők több mint 70%-a a Philips 360Sound rendszere mellett tette le a voksát. A 360Sound hangsugárzók meghajtóit elöl és oldalt helyezték el, így a helyiséget egyenletes surround hanggal töltik be, éppen úgy, mint a moziban. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Surround hangzás minden szögből, akár a moziban

A hangzás bűvöletében

 • A 360Sound a helyiség minden pontját megtölti hanggal

  A 360Sound a helyiség minden pontját megtölti hanggal

  A hagyományos 5.1-es házimozitól nagymértékben különböző 360Sound egyedi kialakításának köszönhetően mindegyik szatellithangszóróban három meghajtó van – egy elölről, illetve kettő oldalról sugárzó, amelyek lenyűgöző hangélményt biztosítanak. A dipólus kialakítás mellett a Philips egy szabadalmazott algoritmust is használ a hanghatás tökéletesítéséhez. Az olyan kiváló minőségű akusztikai komponenseknek köszönhetően, mint a puha dóm magashangszórók, a neodímium mágnesek és a „D" osztályú digitális erősítők, a 360Sound minden szögből kiváló hangzást nyújt, és ezzel valódi moziélményt teremt otthonában.

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  Philips Net TV WiFi-vel: online szolgáltatások TV-n

  A Net TV internetes szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmakat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van. Csak csatlakoztassa a házimozit közvetlenül otthoni hálózatához Ethernet-kapcsolattal, majd a távvezérlővel navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetők a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező számítógépes hálózat segítségével a távvezérlő használatával megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • Zene és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  Zene és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  A DLNA hálózati kapcsolat könnyen elérhetővé teszi a számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt fényképeket, zenét, videókat vagy filmeket. A DNLA protokollt támogató Ethernet (LAN) kapcsolat biztosítja a kompatibilitást a DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező termékekkel. Csatlakoztassa TV-jét, házimozi-rendszerét vagy Blu-ray lemezjátszóját az otthoni hálózathoz, és hozzáférhet az összes DLNA-tanúsítvánnyal rendelkező eszközön levő információhoz. Az intuitív, egyszerű böngészést lehetővé tevő kezelői felületen egyetlen gombnyomással hozzáférhet szórakoztató eszközeihez.

 • Ikonikus és kompakt kialakítású hangsugárzók otthona kényelméért

  Ikonikus és kompakt kialakítású hangsugárzók otthona kényelméért
 • Kifinomult formavilág kiváló minőségű, alumínium kivitelben

  Kifinomult formavilág kiváló minőségű, alumínium kivitelben
Összes specifikációt mutat
 • A Synovate által 2010 novemberében Németországban végzett vásárlói hangtesztek alapján, melyek a Philipset egy vezető versenytársával hasonlították össze. Az adatok a Philips nyilvántartásában megtalálhatók.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: