Sonicare

  Philips Sonicare FlexCare

  Szónikus elektromos fogkefe

  Fehérebb fogak: 1 héten belül

  Az innovatív technológia jobb eredményeket képes felmutatni. Garantáltan egészségesebb szájápolás. Az új Philips Sonicare FlexCare elektromos fogkefe alkalmazkodik szájápolási igényeihez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Sonicare FlexCare Szónikus elektromos fogkefe

3 üzemmód, 2 fogkefefej HX6912/52 Hasonló termékek

Fehérebb fogak: 1 héten belül

Fogkefe a fogak és az íny kíméletes tisztítására

 • Egészségesebb fogíny mindössze 2 hét alatt

  Egészségesebb fogíny mindössze 2 hét alatt

  A FlexCare kefefej biztosította optimális tisztítás révén fogínye 2 héten belül egészségesebbé válik. A hagyományos fogkefénél akár Xx több lepedéket távolít el az íny mentén, így a mosolya minden eddiginél egészségesebb lehet.

 • Fehérebb mosoly 1 hét alatt a DiamondClean kefefejjel

  Fehérebb mosoly 1 hét alatt a DiamondClean kefefejjel

  Illessze a fogkefére a DiamondClean kefefejet, hogy gyengéden, mégis hatékonyan távolítsa el a látható elszíneződéseket. A sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mosolyát mindössze 7 nap alatt akár kétszer fehérebbé varázsolja.*

 • 3 üzemmód közül választhat, amelyek között ott van a Masszázs is

  3 üzemmód közül választhat, amelyek között ott van a Masszázs is

  A FlexCare fogkefével módosíthat azon, hogy a fogkeféje milyen módon felel meg az Ön szájhigiénés célkitűzéseinek. Három üzemmód közül választhat: Masszázs – amely stimulálja az ínyt, hogy még egészségesebb legyen; Tisztítás – a kiemelkedő napi tisztításhoz; és Fehérítés – a felületi foltok kíméletes, de hatékony eltávolításához.

 • Távolítson el akár hétszer több lepedéket a DiamondClean kefefejjel

  Távolítson el akár hétszer több lepedéket a DiamondClean kefefejjel

  Illessze a fogkefére a DiamondClean kefefejet a tartósan tiszta érzésért. Rugalmas sörtéinek köszönhetően a nehezen elérhető helyeket is alaposan, mégis gyengéden megtisztíthatja, a lepedéket pedig a hagyományos fogkeféhez képest akár hétszer hatékonyabban távolíthatja el.

 • A Philips Sonicare technológia segít a mosolya ragyogóbbá tételében

  A Philips Sonicare technológia segít a mosolya ragyogóbbá tételében

  Természetesen fehérebb fogak az egyedülálló szónikus technológiánk jóvoltából. A percenkénti 62 000 tisztítómozdulat segít eltávolítani az ételek és italok okozta mindennapi foltokat, és így kíméletesen ragyogóbbá teheti a mosolyát minden fogmosás alkalmával.

 • Dönthető fej a nehezen elérhető helyek alapos tisztításáért

  Dönthető fej a nehezen elérhető helyek alapos tisztításáért

  A FlexCare fogkefe markolatának egyedülálló kialakítása a fogkefefejekkel együttesen biztosítja a nehezen elérhető helyek, például a hátsó fogak alapos tisztítását.

 • Bevezető program, hogy a Philips Sonicare rutin mindennapjai részévé váljon

  Bevezető program, hogy a Philips Sonicare rutin mindennapjai részévé váljon

  Amikor valami újba fogunk, eltarthat egy kis ideig, amíg hozzászokunk. Bevezető programunk segítségével új fogkeféje első 14 használata során lehetősége van fokozatosan és gyengéd lépésekben növelni a fogkefe tisztítóerejét.

 • Az időzítők megkönnyítik az alapos 2 perces fogmosást

  Az időzítők megkönnyítik az alapos 2 perces fogmosást

  Az alapos fogmosás mindössze két percet vesz igénybe. A QuadPacer jelez, amikor optimális időt töltött a szája egy adott részén, a Smartimer pedig a teljes idő leteltét jelzi. Együtt hozzájárulnak, hogy Ön minden egyes alkalommal a javasolt ideig mosson fogat.

 • Biztonságos és gyengéd megoldás szájhigiénés igényeire

  Biztonságos és gyengéd megoldás szájhigiénés igényeire

  Speciális igényeitől függetlenül biztos lehet abban, hogy a Flexcare fogkefével biztonságos a fogmosás. Szónikus technológiánk használható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett alkalmas mindennapos használatra is a fogínybetegség kezelése során.

 • Egyedülálló technológiánk erőteljes, mégis gyengéd tisztítást biztosít

  Egyedülálló technológiánk erőteljes, mégis gyengéd tisztítást biztosít

  Az erőteljes szónikus rezgés felhabosítja a fogkrémet, hogy az így képződő buborékok megküzdjenek a lerakódásokkal, és mélyen bejuttatja azt a fogai közé és eloszlatja a fogínye mentén. Fogait mindeközben 31 000 gyengéd, mégis hatékony tisztítómozdulat éri. A 2 perces fogmosás hatása így egy hónapnyi hagyományos fogmosással ér fel.

Összes specifikációt mutat
 • mint egy kézi fogkefe

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: