Sonicare AirFloss Ultra - próbaidő

1 fúvófejjel HX8341/01 Hasonló termékek
Sonicare
 • Háromszoros fújás a fogíny jobb egészségéért

  Sonicare

  AirFloss Ultra - próbaidő

  HX8341/01 Hasonló termékek

  A Philips Sonicare AirFloss Ultra klinikailag bizonyítottan a fogselyemmel egyező mértékben hatékony a fogíny egészsége szempontjából.* A fogselymet rendszeresen nem használók mintegy 97%-ánál ténylegesen javult a fogíny egészsége az AirFloss Ultra kipróbálását követően.* Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Háromszoros fújás a fogíny jobb egészségéért

Hatékony és megfelelő a fogselymet rendszeresen nem használóknak

 • Háromszoros fújás technológia

  Háromszoros fújás technológia

  A levegőből és folyadékból álló mikrocseppek háromszori fújását biztosítja a fogíny mentén és a nehezen elérhető területeken található lepedék fellazításához és eltávolításához. Az AirFloss Ultra a lepedék-biohártyának akár a 99,9%-át eltávolítja a kezelt területen.

 • Nagy teljesítményű fej

  Nagy teljesítményű fej

  A puhább fejnek köszönhetően kényelmesebb használatot biztosít, valamint a szélesebb permetfújással nagyobb fogköz- és ínyfelületet fed le.

 • Könnyen utántölthető tartály

  Könnyen utántölthető tartály

  A nyílás 50%-kal nagyobb, mint a korábbi AirFloss terméknél. Feltölthető két használatra elegendő mennyiségű szájöblítővel vagy vízzel.

 • Háromszoros fújás testre szabható beállításai

  Háromszoros fújás testre szabható beállításai

  A nagy teljesítményű AirFloss Ultra fúvófej a bekapcsológomb többszöri megnyomásával az Ön tetszése szerint beállítható az egyszeres, kétszeres vagy háromszoros fújásra.

 • Kéthetes akkumulátor-működési idő

  Kéthetes akkumulátor-működési idő

  Teljesen feltöltött állapotban az AirFloss akkumulátor működési ideje akár két hétnyi rendszeres használatra is kiterjedhet.

 • Automatikus fújás opció

  Választhat manuális fújás üzemmódot, vagy folyamatos automatikus fújást.

Összes specifikációt mutat
 • Ha enyhébb fogínygyulladásban szenvedő páciensek kézi fogkefével vagy antimikrobiális öblítővel használják. Az AirFloss termék a fogselymet nem rendszeresen használók egészséges napi szájápolási rutinjának elősegítésére lett tervezve. További részletekért látogasson el a www.philips.com/airfloss/faq weboldalra.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: