digitális fényképezőgép

  Fényképezzen, ossza meg másokkal és vigye magával képeit!

  A rendkívül kis méretű és formás 128 MB-os Key008 hordozható digitális fényképezőgéppel kedvére fotózhatja a nagy pillanatokat. 1600 db VGA minőségű képet készíthet, melyeket a közvetlen USB-csatlakozáson át bárkivel megoszthat a számítógépen. Viselje magán és alkossa meg emlékeit! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fényképezzen, ossza meg másokkal és vigye magával képeit!

128 MB-os VGA digitális fényképezőgép

 • Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  A közvetlen USB-csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB-portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz további meghajtó fájlok szükségesek ), és így egyszerűen lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Közvetlen akkumulátor-töltés USB Direct-ről

  Közvetlen akkumulátor-töltés USB Direct-ről

  Az USB csatlakozóról történő közvetlen akkumulátortöltés kiemelkedő kényelmet nyújt készüléke feltöltése során. Nem szükséges különálló töltőkkel és kábelekkel bajlódnia. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez és töltse fel.

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: