Flash audiolejátszó

  Hordozható MP3

  Vegye fel a ritmust! Viselje büszkén a karcsú 512 MB-os Key015 készüléket, amellyel 8 órányi MP3 vagy 16 órányi WMA formátumú zenei felvételt, bárhol jár. Közvetlen USB-csatlakozással tölthet fel zenét, illetve adatokat. Tökéletesen rázkódásmentes - Önt sem érheti megrázkódtatás! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható MP3

Akár napi 16 óra zene

 • Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  Közvetlen USB-csatlakozás kábel nélkül az egyszerű adatátvitelhez

  A közvetlen USB-csatlakozóval rendelkező eszközök közvetlenül, kábel nélkül csatlakoztathatóak a számítógép USB-portjához. A számítógép automatikusan eltávolítható USB tárolóeszközként fogja felismerni az eszközt (Windows 98-hoz további meghajtó fájlok szükségesek ), és így egyszerűen lehetőség van fájlok kijelölésére és áthelyezésére a Windows Explorer (vagy Apple Folders) alkalmazások segítségével a számítógép és az eszköz között. Egyszerűen töltse meg a készüléket zenei fájlokkal vagy adatállományokkal - akár naponta.

 • Közvetlen akkumulátor feltöltés USB csatlakozóról

  Közvetlen akkumulátor feltöltés USB csatlakozóról

  Az USB csatlakozóról történő közvetlen akkumulátortöltés kiemelkedő kényelmet nyújt készüléke feltöltése során. Nem szükséges különálló töltőkkel és kábelekkel bajlódnia. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez és töltse fel.

 • MP3 és WMA lejátszása

  MP3 és WMA lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja GoGear lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével, és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Külső elemtartó az órákkal hosszabb szórakozáshoz

  A külső elemtartó egy sima elemtartó, amely a lejátszóra pattintható, és kiegészítő áramforrásként szolgál a menet közbeni zenehallgatáshoz. A külső elemtartó hagyományos alkáli elemeket használ, ebből nyeri az áramot a lejátszó. Ennek eredményeként további hosszú órákon át élvezheti a zenét.

 • Ötgombos vezetéken belüli távvezérlő a zenék könnyű vezérléséhez

  A Philips 5 gombos vezetékes távirányítójával a kezelőgombokat az ujjhegye érintésével működtetheti. A távirányító egy jack dugón keresztül csatlakozik a készülékhez és szabványos fejhallgató-csatlakozóval lehetővé teszi, hogy egyszerűen és nehézség nélkül cserélje a fejhallgatókat.

 • A SuperSkip™ funkcióval gyorsan, egyszerűen talál meg dalokat

  A SuperSkip™ segítségével gyorsan, egyszerűen találhat meg dalokat. A SuperSkip™ segítségével csak az Előző vagy Következő szám gombokat kell megnyomnia, és pillanatok alatt megtalálja kedvenc dalát.

 • USB háttértár az adatok tárolására és szállítására

  Az USB-háttértáreszközök lehetőséget adnak a fájlok kényelmes mentésére, archiválására és szállítására. Az eszközök USB-kapcsolattal csatlakoznak a számítógéphez, és semmilyen speciális szoftver telepítését nem igénylik (csak a Windows 98 és a Me rendszerhez szükséges eszközmeghajtó). Az eszköz eltávolítható lemezként automatikusan megjelenik a Windows Intézőben, így egyszerűen foghat meg és helyezhet át fájlokat az eszközről és az eszközre.

Összes specifikációt mutat
 • 1 MB = 1 millió byte; az elérhető tárolási kapacitás valamivel kevesebb.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A tárolási kapacitás 4 perces, 64 kb/s-os WMA vagy 128 kb/s-os MP3 számokkal számolva.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • A tényleges átviteli sebesség az operációs rendszertől és a szoftverkonfigurációtól függően változhat.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: