Digitális diktafon

  A jegyzetkészítés felsőfoka

  A kreatív gondolkodók számára a Philips Digital Voice Tracer 620 egyfajta második memóriaként működik. Csak töltse le a fájlokat egy számítógépre egy USB-kábelen keresztül majd játssza vissza, szerkessze, vagy hangüzenetként továbbítsa azokat e-mailen keresztül. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális diktafon

1 GB-os, 70 óra felvételi idejű LFH0620/00 Hasonló termékek

A jegyzetkészítés felsőfoka

Irányítsa ötleteit

 • Hanggal indítható felvétel a kéz nélküli jegyzetkészítéshez

  A hanggal indítható felvétel egy kényelmi funkció a kéz nélküli jegyzetkészítéshez. Ha be van kapcsolva, amint megszólal, automatikusan megkezdődik a felvétel. Továbbá a felvétel automatikusan kikapcsol, miután abbahagyja a beszédet, és szintén automatikusan kapcsol be, ha beszédet érzékel.

 • Kényelmes mikrofon/fülhallgató kombináció mellékelve

  Ez a mikrofon/fülhallgató kombináció egyaránt alkalmas felvételek készítésére, és azok visszajátszására egyetlen kis készülék segítségével. A mikrofon/fülhallgató kombináció csíptetős kialakítású, így téve lehetővé, hogy Ön a ruhájára csíptetve hordhassa, amerre csak jár!

 • Egyetlen pillantással áttekinthető, extra méretű kijelző

  A nagyméretű grafikus kijelzőnek köszönhetően egy pillantással megismerhet a fájlokkal kapcsolatos minden fontos információt.

 • Azonnali egygombos felvétel - kikapcsolt állapotból felvétel módba

  Nyomja meg, és tartsa nyomva a felvétel gombot egy pillanatra, hogy a digitális diktafon bekapcsolásával azonnal megkezdődjön a felvétel is.

 • A négy mappának köszönhetően gyorsan és egyszerűen rendezheti fájljait

  A VoiceTracer digitális diktafon használatával a négy mappa mindegyikébe akár 99 felvételt is elmenthet, és a fájlok egyszerűen és gyorsan rendezhetők.

 • Felvétel a népszerű MP3-formátumban

  Az MP3-formátum nem csupán a fogyasztói hangtárolás terén elterjedt formátum, hanem valójában a legelterjedtebb hangszabvány a digitális audiolejátszók átvitelét és lejátszását tekintve.

 • Felvételek és adatok átvitele a nagy sebességű USB 2.0 segítségével

  A Hi-Speed 2.0 USB gyors adatátvitelének köszönhetően a felvételek számítógépre történő átvitelekor a kapcsolat 40x gyorsabb, mint az eredeti USB-szabvánnyal.

 • Extra méretű elülső hangszóró garantálja a kristálytiszta hangvisszaadást

  A nagy méretű hangsugárzók nagyobb kapacitással rendelkeznek a gazdag, erőteljes hangzás létrehozásához.

 • A várakoztatás funkcióval megakadályozható a készülék nem szándékolt be-/kikapcsolása

  Ha a várakoztatás kapcsoló a várakoztatás állásban van, a készülék minden gombja inaktív.

 • Kis súlyú, ergonomikus kialakítás

  Szupervékony és kis súlyú. Alig észrevehetően bújik meg zsebében vagy táskájában. Bárhová magával viheti. Tartós kialakítású borításának és vonzó, ergonómikus designjának köszönhetően garantáltan mindenhová magával kívánja majd vinni.

 • Az USB-háttértár eszköz maximális kompatibilitást biztosít

  USB-háttértár eszközként a digitális diktafon egy kényelmes módot kínál a fájlok mentésére és mozgatására. A digitális diktafon USB-kapcsolattal csatlakoztatható a számítógéphez, és nem igényli semmilyen speciális szoftver telepítését. A digitális diktafon automatikusan cserélhető meghajtóként jelenik meg, lehetővé téve, hogy a fájlok egyszerű áthúzásával mozgassa a fájlokat az egységre, ill. az egységről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: