Számítógépes termékek és telefonok

  Digitális diktafon

  Dolgoztassa a hangját

  A Digitális diktafon lehetővé teszi, hogy Ön dokumentumokat diktálhasson, és jegyzeteket készíthessen, mialatt úton van. Ha visszatért az irodába, egyszerűen csatlakoztassa a felvevőt számítógépéhez, és a fájl átvitele után a Dragon NaturallySpeaking beszédfelismerő szoftver automatikusan lejegyzi, amit diktált. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális diktafon

Beszédfelismeréssel ellátott változat LFH0660/10 Hasonló termékek

Dolgoztassa a hangját

Mobil diktálással és beszédfelismeréssel

 • A Dragon NaturallySpeaking 10 DVR Edition szoftverrel párosítva

  A Dragon NaturallySpeaking 10 DVR Edition szoftverrel párosítva

  A Dragon NaturallySpeaking 10 szoftver megérkezett, és a világ legkeresettebb beszédfelismerő rendszere egyre csak jobb lesz. A pontosság és a könnyű használhatóság terén több, mint 175 díjjal jutalmazott szoftver vitathatatlanul vezető pozíciót tölt be a beszédfelismerő rendszerek terén. A Dragon NaturallySpeaking gyorsabb és pontosabb, mint valaha, akár 20%-kal pontosabb eredményeket produkálva, mint a 9-es verzió. A lejegyzett szavak képernyőn való megjelenítése fele annyi időt vesz igénybe, mint korábban.

 • Könnyű súlyú, hordozható kialakítás

  Szupervékony és kis súlyú. Alig észrevehetően bújik meg zsebében vagy táskájában. Bárhová magával viheti. Tartós kialakítású borításának és vonzó, ergonómikus designjának köszönhetően garantáltan mindenhová magával kívánja majd vinni. A Nuance-tanúsítvánnyal rendelkező Digitális diktafon Dragon NaturallySpeaking szoftvere minden tesztet megfelelően teljesített.

 • Egyetlen pillantással áttekinthető, extra méretű, háttérfénnyel rendelkező kijelző

  A nagyméretű grafikus kijelzőnek, és a háttérvilágításnak köszönhetően egy pillantással megismerhet a fájlokkal kapcsolatos minden fontos információt, még gyenge fényviszonyok között is.

 • Azonnali egygombos felvétel - kikapcsolt állapotból felvétel módba

  Nyomja meg, és tartsa nyomva a felvétel gombot egy pillanatra, hogy a digitális diktafon bekapcsolásával azonnal megkezdődjön a felvétel is.

 • Hanggal indítható felvétel a kéz nélküli jegyzetkészítéshez

  A hanggal indítható felvétel egy kényelmi funkció a kéz nélküli jegyzetkészítéshez. Ha be van kapcsolva, amint megszólal, automatikusan megkezdődik a felvétel. Továbbá a felvétel automatikusan kikapcsol, miután abbahagyja a beszédet, és szintén automatikusan kapcsol be, ha beszédet érzékel.

 • Extra méretű elülső hangszóró garantálja a kristálytiszta hangvisszaadást

  A nagy méretű hangsugárzók nagyobb kapacitással rendelkeznek a gazdag, erőteljes hangzás létrehozásához.

 • Felvételek és adatok átvitele a nagy sebességű USB 2.0 segítségével

  A Hi-Speed 2.0 USB gyors adatátvitelének köszönhetően a felvételek számítógépre történő átvitelekor a kapcsolat 40x gyorsabb, mint az eredeti USB-szabvánnyal.

 • Az USB-háttértár eszköz maximális kompatibilitást biztosít

  USB-háttértár eszközként a digitális diktafon egy kényelmes módot kínál a fájlok mentésére és mozgatására. A digitális diktafon USB-kapcsolattal csatlakoztatható a számítógéphez, és nem igényli semmilyen speciális szoftver telepítését. A digitális diktafon automatikusan cserélhető meghajtóként jelenik meg, lehetővé téve, hogy a fájlok egyszerű áthúzásával mozgassa a fájlokat az egységre, ill. az egységről.

 • Tartozék sztereó hajtókamikrofon és fülhallgató

  A könnyű sztereó headset kialakítása során elsőrendű szempont volt a még a hosszabb időn át történő alkalmazás során is kényelmes használat. Továbbá, a digitális diktafon rendelkezik egy minden irányban érzékeny sztereó hajtókamikrofonnal. A mikrofon magas rögzítési minőséget, a sztereó headset pedig erőteljes hangzást biztosít.

 • Automatikusan lejegyzi a diktált fájlokat

  A munkájával járó jövés-menéshez a kliensek, az otthona és az irodája között rugalmasság kell. A Digital Voice Tracer lehetőséget biztosít Önnek, hogy jegyzeteket diktáljon, mialatt úton van. Az irodába visszatérve egyszerűen csatlakoztassa a készülékét a számítógéphez, így gondoskodva a fájlátvitelről, hogy ezt követően a Dragon NaturallySpeaking DVR Edition automatikusan lejegyezze a diktált szöveget. Nincs szüksége többé a kézzel való lejegyzésre, ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg! A Dragon NaturallySpeaking olyan teljesítményt nyújt, amelyre a szakembereknek szüksége van.

 • Pontosabb működés, mint valaha, akár 99%-os pontosságot biztosítva

  A Dragon NaturallySpeaking 10 olyan teljesítményt nyújt gyorsan, mint egy gépelési hibák nélküli gépelés. 99%-os pontosságú teljesítményét háromszor gyorsabban képes biztosítani, mint ahogyan a legtöbb ember gépel. Tökéletes választás üzleti célú tevékenységeknél és speciális számítógép-használatot igénylő alkalmazásoknál.

 • Háromszor gyorsabb a dokumentumok létrehozása terén, mint a legtöbb ember

  A legtöbb ember beszéd közben 120 szó kimondására képes, de kevesebb, mint 40 szót tud legépelni. Mit szól hozzá, hogy a Dragon NaturallySpeaking szoftverrel akár háromszor gyorsabban hozhat létre dokumentumokat, egyszerűen a beszéd által?

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: