Digitális diktafon

  A jegyzetkészítés felsőfoka

  A DVR 880 digitális diktafon szórakozást szolgáló funkciói mellett egy professzionális készülék. A DVR 880 segítségével lehetősége van gondolatainak, ötleteinek és megjegyzéseinek rögzítésére, továbbá hallgathat FM-rádiót és zenét is. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális diktafon

2 GB, 284 óra felvételi idejű LFH0880/00 Hasonló termékek

A jegyzetkészítés felsőfoka

Univerzális eszköz üzleti célokra és szórakozásra egyaránt

 • FM-rádiófelvétel kedvenc rádióműsorainak rögzítésére

  FM-rádiófelvétel kedvenc rádióműsorainak rögzítésére

  Élvezze kedvenc FM rádióműsorait, amikor csak szeretné, bárhol is tartózkodjon éppen. Egyszerűen kapcsolja be a felvételi funkciót, amikor kedvenc műsorát meghallja, és a VoiceTracer MP3 formátumban rögzíti a rádiójelet.

 • Hanggal indítható felvétel a kéz nélküli jegyzetkészítéshez

  A hanggal indítható felvétel egy kényelmi funkció a kéz nélküli jegyzetkészítéshez. Ha be van kapcsolva, amint megszólal, automatikusan megkezdődik a felvétel. Továbbá a felvétel automatikusan kikapcsol, miután abbahagyja a beszédet, és szintén automatikusan kapcsol be, ha beszédet érzékel.

 • Szabályozható mikrofonérzékenység a jobb hangminőség érdekében

  A kiváló érzékenységű mikrofon jel/zaj (S/N) aránya sokkal jobb, mint a normál mikrofonoké. A megnövelt felvételi érzékenység (jobban érzékeli a beszédhangot) azonban nem megy a hangminőség rovására.

 • Tartozék sztereó hajtókamikrofon és fülhallgató

  A könnyű sztereó headset kialakítása során elsőrendű szempont volt a még a hosszabb időn át történő alkalmazás során is kényelmes használat. Továbbá, a digitális diktafon rendelkezik egy minden irányban érzékeny sztereó hajtókamikrofonnal. A mikrofon magas rögzítési minőséget, a sztereó headset pedig erőteljes hangzást biztosít.

 • Egyetlen pillantással áttekinthető, extra méretű, háttérfénnyel rendelkező kijelző

  A nagyméretű grafikus kijelzőnek, és a háttérvilágításnak köszönhetően egy pillantással megismerhet a fájlokkal kapcsolatos minden fontos információt, még gyenge fényviszonyok között is.

 • Tömörítetlen PCM sztereó felvétel a CD jellegű hangminőséghez

  Az alábbi felvételi módok közül választhat. A CD jellegű hangminőséget nyújtó, tömörítetlen PCM sztereó felvétel, a két sztereó mód, beleértve a következőket: SHQ- és HQ-, vagy az SP-, LP- és SLP-módokat magába foglaló monó mód a kiterjesztett felvételi időkhöz.

 • A négy mappának köszönhetően gyorsan és egyszerűen rendezheti fájljait

  A VoiceTracer digitális diktafon használatával a négy mappa mindegyikébe akár 99 felvételt is elmenthet, és a fájlok egyszerűen és gyorsan rendezhetők.

 • Felvételek és adatok átvitele a nagy sebességű USB 2.0 segítségével

  A Hi-Speed 2.0 USB gyors adatátvitelének köszönhetően a felvételek számítógépre történő átvitelekor a kapcsolat 40x gyorsabb, mint az eredeti USB-szabvánnyal.

 • Élvezze MP3- és WMA- (DRM) felvételeit

  Tárolja zenei gyűjteményét és letöltött dalait a digitális diktafonon. Támogatott zenei formátumok: WMA és MP3.

 • Extra méretű elülső hangszóró garantálja a kristálytiszta hangvisszaadást

  A nagy méretű hangsugárzók nagyobb kapacitással rendelkeznek a gazdag, erőteljes hangzás létrehozásához.

 • Kis súlyú, ergonomikus kialakítás

  Szupervékony és kis súlyú. Alig észrevehetően bújik meg zsebében vagy táskájában. Bárhová magával viheti. Tartós kialakítású borításának és vonzó, ergonómikus designjának köszönhetően garantáltan mindenhová magával kívánja majd vinni.

 • Az USB-háttértár eszköz maximális kompatibilitást biztosít

  USB-háttértár eszközként a digitális diktafon egy kényelmes módot kínál a fájlok mentésére és mozgatására. A digitális diktafon USB-kapcsolattal csatlakoztatható a számítógéphez, és nem igényli semmilyen speciális szoftver telepítését. A digitális diktafon automatikusan cserélhető meghajtóként jelenik meg, lehetővé téve, hogy a fájlok egyszerű áthúzásával mozgassa a fájlokat az egységre, ill. az egységről.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: