SpeechMike Premium

  USB-s mikrofon diktáláshoz

  Kategóriaelső rögzítési minőség

  A SpeechMike Premium új szintre emeli a diktálást. Ehhez a lebegő felfüggesztésű stúdióminőségű precíziós mikrofon, az optimális kialakítású mikrofonrács, a beépített zajcsökkentő szűrő és az antibakteriális felületi kezelés egyaránt hozzájárul.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

SpeechMike Premium USB-s mikrofon diktáláshoz

Kategóriaelső rögzítési minőség

precíziós mikrofonnal

 • Antimikrobiális készülékház és gombok a higiénikus munkához

  A SpeechMike Premium készülékháza és gombjai antimikrobiális szintetikus anyagokból készültek, így valamennyi baktériummal szemben védelmet nyújtanak. Az antimikrobiális anyagok számos különböző mikroorganizmus ellen nyújtanak védelmet, például a baktériumok (pl. a pneumococcus bacilusok és olyan multirezisztens mikroorganizmusok, mint az MRSA), a vírusok (pl. a HIV, influenza stb.), gombák (pl. az Aspergillus niger), vagy az algák. A SpeechMike Premium antimikrobiális hatása legalább 5 évig tart.

 • Vonalkód-leolvasó az egyszerű dokumentációhoz

  Az ügyfelek vagy betegek adatait egyszerűen, egy vonalkód beolvasásával a rögzített fájlhoz társíthatja (csak SpeechMike Premium vonalkódleolvasó használata esetén). A beolvasott adatok automatikusan a rögzített hanganyaghoz lesznek társítva, így egyszerűbbé tehető a dokumentálás folyamata. Így valamennyi azonosításra szolgáló információ pontosan vihető be, amivel növelhető a rendszer biztonsága, és nagyobb megtakarítás érhető el. A SpeechMike Premium segítségével a vonalkódok akár 60 cm-es távolságról, az előző modell leolvasási távolságának kétszereséről is leolvashatók.

 • Ergonomikus formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe

  Mivel a diktáláshoz készült mikrofon hátsó részén történő rögzítés minősége legalább olyan fontos, mint az elülső részen, ezért a Philips a készüléket úgy alakította ki, hogy tökéletesen elférjen a kézben, és a gombok véletlen lenyomásának veszélye minimális legyen. Az indítógomb és a készülék hátsó részén elhelyezett "parancs" gomb pozícióját gondos tervezéssel határoztuk meg. Még nem született olyan asztali diktafon, amely annyira ergonomikus lenne, mint a SpeechMike Premium.

 • Csatolásmentesített, lebegő felfüggesztésű mikrofon a precíz felvételhez

  Az új SpeechMike Premium készülékhez csatolásmentesített mikrofon tartozik, így minden eddigi asztali diktafonnál jobb teljesítményt nyújt. A radikálisan újratervezett mikrofonfelfüggesztés szinte teljesen kiküszöböli a háttérzajok, érintésből fakadó zajok, a kattanások, valamint a levegő és a szerkezet közvetítette zajok rögzítését. A készülékben a stúdiómikrofonoknál megszokott módszereket alkalmaztuk a torzítások minimálisra csökkentése és a kiváló minőségű beszédfelismerés elérése érdekében.

 • Szabadon konfigurálható gombok a testreszabott használathoz

  A vezérlőpanel alján helyet kapott négy darab szabadon konfigurálható funkciógombnak köszönhetően a SpeechMike Premium a felhasználó és az alkalmazás igényeihez szabható.

 • Az integrált mozgásérzékelő némítja a mikrofont, ha az nincs használatban

  A technológia élvonalát képviselő Philips SpeechMike Premium integrált mozgásérzékelővel rendelkezik, így ez az első kézmozdulatokkal vezérelhető álló diktafon. Az asztalra helyezve a diktafon némítja a mikrofont, a készülék felvételekor pedig feloldja a mikrofon némítását. Sok esetben ez a funkció igen hasznos lehet, például telefonhívás fogadása esetén, vagy ha valaki belép az irodába. Emellett a készülékbe egyedi beállítások is beprogramozhatók, például hogy bizonyos gesztusok végrehajtása esetén szüneteltesse, majd folytassa a felvételt.

 • Beépített pattogásszűrő a tökéletes hangminőségért

  A SpeechMike Premium mikrofonfelülete több rétegből áll, így a készülék minden eddiginél tisztább és hitelesebb hangfelvételek készítését teszi lehetővé. A mikrofonkapszula alatt és fölött egy gyapjúréteg található, amely kiszűri a pattogó, sziszegő hangokat, így akkor is tökéletes felvétel készíthető, hogyha közvetlen közelről beszélnek a mikrofonba.

 • Nagyobb felületű hangszóró a jobb minőségű lejátszásért

  A SpeechMike Premium hangsugárzó-felülete kétszer akkora, mint elődjéé, így még jobb minőségben képes lejátszani a felvételeket.

 • Lézerletapogatású, öntisztító trackball a pontos irányításért

  A SpeechMike Premium beépített nagy pontosságú, beépített rozsdamentes acél trackball-lal rendelkezik. A súrlódásbiztos, önkenő tefloncsapágyak a készülék teljes élettartama során egyenletes működést tesznek lehetővé. A lézerletapogató és az öntisztító funkciók mellett további előny a trackball rendkívüli tartóssága és pontossága. Mindemellett a trackball szükség esetén ki is vehető a készülékből, megkönnyítve annak tisztítását.

 • Optimalizált szerkezetű fém mikrofonrács

  Gondosan tervezett mikrofonrácsának köszönhetően az új SpeechMike Premium a csúcskategóriás mikrofonok sorából is kiemelkedik. A fémrácson található hatszögletű lyukak háromszor akkora nyitott felületet biztosítanak, mint elődeik, kristálytiszta felvételek készítését téve lehetővé.

 • Optimalizált vezérlőpanel a kényelmes munkához

  A Philips az ergonomikus zónatervezés nagymestere. A SpeechMike Premium készüléket úgy fejlesztette ki, hogy a lehető legkényelmesebben elférjen a kézben. A diktálási zóna olyan kialakítású, hogy a hüvelykujjnak a lehető legkevesebbet kelljen mozognia. A diktálás során használt gombok középen kaptak helyet, ott, ahol a hüvelykujjal a lehető legkényelmesebben elérhetők, így a készülék tökéletesen ergonomikus, és egyszerűen használható. A ritkábban használt gombok felül és alul találhatók. Valamennyi rendszeresen használt gomb olyan kialakítású, hogy a lehető legerősebb taktilis visszajelzést nyújtsák, így határozottan lehessen érezni, hogyha lenyomták őket.

 • Polírozott felület a nem kívánt érintéshangok kiküszöbölése érdekében

  A SpeechMike Premium készülékháza kiváló minőségű polimerekből készült. A készülék felülete polírozott, a bevonat pedig gyöngyalapú metálfestéket tartalmaz, ami igényes, metálfényű megjelenést biztosít, valamint minimálisra csökkenti az érintéshangokat és az ujjlenyomatokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: