Digitális AV receiver rendszer

  Adja át magát a film és a zene varázsának

  Szeretné DVD-lejátszóját, -íróját vagy akár videokészülékét teljes házimozirendszerré alakítani? Csatlakoztassa a tetszetős és igényes kialakítású digitális vevőkészülékéhez és merüljön el a képek és a hangzás világában.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Adja át magát a film és a zene varázsának

 • Többcsatornás SACD a tökéletes hangélményért

  Többcsatornás SACD a tökéletes hangélményért

  Többcsatornás SACD előkészítés. Ez az új formátum ultra jó hangminőséget tesz lehetővé, 5.1-es többcsatornás hangot, és a CD-vel teljes előre és hátra kompatibilitást tesz lehetővé.

 • Beépített FM/MW hangolóegység

  Beépített FM/MW hangolóegység
 • Továbbfejlesztett D osztályú erősítő™, kompakt és erőteljes hangzással

  Ha a tökéletes audió hangzás elérése a cél, a torzítás nem megengedhető. A digitális erősítők sokkal kevesebb hőt termelnek, mint a normál analóg erősítők, így kisebb a készülék mérete. A Philips D osztályú erősítők™ sokkal jobb hangminőséget nyújtanak, mint a konkurens cégek digitális erősítői, mivel úgy tervezték őket, hogy felügyeljék és csökkentsék az elektromágneses interferenciát. Emellett a D osztályú erősítők™ egy olyan zárt hurkos áramkört használnak, ami megakadályozza a torzítást és az hangminőség romlását. A végeredmény: jobb hangminőség egy sokkal kisebb dobozban.

 • DTS 5.1 Dolby Digital Pro Logic II teljes surround hangzás

  A beépített DTS és Dolby Digital dekóder miatt nem szükséges külső dekóder, mivel mind a 6 csatorna audioinformációját feldolgozza , és meghökkentően valószerű élményt nyújt. A Dolby Pro Logic II öt csatorna feldolgozását teszi lehetővé bármely sztereoforrásból.

 • A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magas frekvencián

  A kúpos magassugárzó javítja az SACD hangját a magasabb frekvenciákon azáltal, hogy a hang minden apró részletét rögzíti egy különlegesen vékony és merev membránnal, amely LEXAR-ból készült , és a frekvenciák széles skálájának átvitelét teszi lehetővé. A speciális kúp alak magasabb frekvenciákat és több frekvencia átviteléét teszi lehetővé. Így kristály tiszta magas hangokat, és kiegyensúlyozottabb hanghatást fog kapni.

 • Felhasználóbarát színkódos hangsugárzó-csatlakozók

  A színes csatlakozók egyszerű és felhasználóbarát megoldást nyújtanak a hangfalaknak és mélynyomóknak a házimozi rendszer központi részéhez történő csatlakoztatásához. A csatlakozókat egyszerűen a hátoldalon található, megfelelő színű, aljzatba kell bedugni.

 • Digitális koaxiális és optikai bemenet

  A digitális koaxiális és optikai bemenet a legjobb minőségű digitális audiobemenetet tesz lehetővé az erősítőhöz. Átjátszhat Dolby Digital, MPEG2, PCM és DTS jeleket AV készülékéről egyetlen kábellel.

 • 6 csatornás analóg bemenet a közvetlen csatlakoztatás érdekében

  A 6 csatornás analóg bemenet lehetővé teszi az analóg eszközök csatlakoztatását, a DVD/SACD analóg kimeneten keresztül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: