• A kiváló felvételek élménye

    DVD-felvevő házimozi-rendszer

    LX7500R/01 Hasonló termékek

    Zavarják a TV készüléke alatt sorakozó dobozok? A Philips univerzális DVD-felvevő házi szórakoztató-rendszerének segítségével most problémamentesen, otthonában adhatja át magát a film és a zene élvezetének.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A kiváló felvételek élménye

  • ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

    ShowView funkció a gyors és egyszerű programozáshoz

    A ShowView funkció rendszerben a videofelvevő programozásához mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a ShowView számot – ez egy legfeljebb kilenc számjegyből (de rendszerint kevesebből) álló kód, amely a legtöbb TV-műsorfüzetben a TV-műsor mellett van feltüntetve.

  • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

    i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

    Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

  • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

    Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

    A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

  • DTS Digital Surround többcsatornás térhangzáshoz

    DTS Digital Surround többcsatornás térhangzáshoz

    A DTS kitűnő térhatású hangzást biztosít a DVD filmekhez.

  • Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

    Színkódolással ellátott Easy-fit™ csatlakozók az egyszerű összeállításhoz

    A színes csatlakozók egyszerű és felhasználóbarát megoldást nyújtanak a hangfalaknak és mélynyomóknak a házimozi rendszer központi részéhez történő csatlakoztatásához. A csatlakozókat egyszerűen a hátoldalon található, megfelelő színű aljzatba kell bedugni.

  • Dolby Digital teljes térhangzás a filmekhez és a koncertekhez

    Mivel a vezető digitális több-csatornás audió szabvány Dolby Digital és DTS az emberi fül működését veszi alapul, általuk nagyszerű minőségű térhatású audió hangzást tapasztalhat.

  • Dolby Pro Logic II a sztereoforrások térhatású hangzásához

    A Dolby Pro Logic II egy fejlett mátrixdekóder, mely bármilyen sztereó forrásból ötcsatornás térhatású hangot képez, melyből kettő teljes értékű surround csatorna.

  • Cinema Center Speaker™ a valósághű filmélményhez

    Teremtse újjá, és élvezze a realisztikus moziélményt saját környezetében a Cinema Center Speaker™ hangszóróval. A négy többirányú mélynyomó és a különböző szögben pontosan elhelyezett magassugárzók szélesebb központi teret hoznak létre, nagyobb hangmélységet biztosítanak, amelyben az előtér és háttér, valamint az akció és a párbeszéd jobban elkülönülnek egymástól. A két forradalmian új 5,1 cm (2") átmérőjű szélessávú mélynyomó hihetetlen, „képernyőn keresztüli” élményt biztosít, amely nem csak a mozi élményét kelti, hanem a hallgató magában a filmben érzi magát.

  • Mozik: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

    A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

  • Zene: CD, CD-R/RW és MP3-CD

    A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot és VHS kazettát, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

  • Egyszerű beállítás az otthoni szórakozás megkezdéséhez

    A rendszer első telepítésének lépéseihez a Philips egy Gyors áttekintő útmutatót biztosít, amely világos színes képek segítségével végigvezeti Önt a művelet fázisain. Az alapvető lépéseket a csomagban található oldal világosan leírja, meggyorsítva és leegyszerűsítve a telepítést.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: