DVD/SACD házimozirendszer

  Adja át magát a film és a zene varázsának

  A cél: harmónia és egyensúly. Létrehozói: minőségi, részletekbe menő tervezés. Az élményt hamisítatlan hang és kép teszi feledhetetlenné...

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Adja át magát a film és a zene varázsának

Többcsatornás Super Audio CD

 • A neodímium szalagos magassugárzók kristálytiszta hangot produkálnak

  A neodímium szalagos magassugárzók kristálytiszta hangot produkálnak

  A körkörösen sugárzó neodímuim szalagos magassugárzókkal páratlan, természetes és kristálytiszta hangminőséget élvezhet. A dipólusok, melyek teljes, 360 fokban magas frekvenciájú hangokat sugároznak, nagyon 'nyitott', széles hangspektrumot eredményeznek, melynek segítségével tiszta magas hangok érhetők el. Ez tovább növeli a több csatornás rendszer által nyújtott térhatású élményt. Ez a hatás főleg Super Audio CD-lemezek hallgatásakor érzékelhető, amikor a felvétel tisztasága is kiváló.

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • Többcsatornás Super Audio CD a tökéletes hangélményért

  A többcsatornás SACD egy új generációs zenei formátum, mely csúcsminőségű hangvisszaadást tesz lehetővé. Az 5.1-es többcsatornás térhatású hangzás és a teljes CD kompatibilitás felülmúlhatatlan hangteljesítményt és egyedülálló zenei élményt biztosít.

 • A CD mintavételezés növeli a felbontást kiváló a CD hangzás elérése érdekében

  A CD mintavételezés egy fejlett hangfeldolgozó technológia, amely az időfelbontás és a mintavételi sebesség növelésével intelligensen feljavítja a szabvány CD-k hangzását a jobb hangélmény eléréséért.

 • Cinema Center Speaker™ a valósághű filmélményhez

  Teremtse újjá, és élvezze a realisztikus moziélményt saját környezetében a Cinema Center Speaker™ hangszóróval. A négy többirányú mélynyomó és a különböző szögben pontosan elhelyezett magassugárzók szélesebb központi teret hoznak létre, nagyobb hangmélységet biztosítanak, amelyben az előtér és háttér, valamint az akció és a párbeszéd jobban elkülönülnek egymástól. A két forradalmian új 5,1 cm (2") átmérőjű szélessávú mélynyomó hihetetlen, „képernyőn keresztüli” élményt biztosít, amely nem csak a mozi élményét kelti, hanem a hallgató magában a filmben érzi magát.

 • 4x video-mintavételezés a jobb képminőség érdekében

  A video-mintavételezés olyan technológia, amely a torzítás csökkentésével drámai módon javítja a képminőséget. A videofeldolgozás 54 MHz-re vagy akár 108 MHz-re növelése a képet tulajdonképpen 8:8:8* (54 MHz) vagy 16:16:16 (108 MHz) formátumra alakítja, amelynek megközelítőleg 4-8-szor olyan nagy a vízszintes felbontási sávszélessége, mint a szabvány DVD-formátumnak. Ez a feldolgozás rendkívüli mértékben csökkenti az MPEG „szúnyogháló” torzítást, és így tiszta és torzításmentes képminőséget eredményez.

 • Filmek: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  A multi-format lejátszás segítségével le tudja játszani a legtöbb lemezformátumot, ami maximális kényelmet és szórakozást tesz lehetővé.

 • Zene: SACD, CD, MP3-CD, CD-R és CD-RW

  A multi-format lejátszásának lehetősége azt biztosítja, hogy a legtöbb lemezformátumot maximális lemezkompatibilitással és a zenehallgatás maximális élményével párosítja.

 • Kép-CD (JPEG) zenelejátszással (MP3)

  A kép-CD egy olyan CD-R vagy CD-RW lemez, amelyen MP3 fájlok és digitális képek tárolhatók. Amikor a kép-CD-t a DVD-lejátszóba helyezi, egy menü jelenik meg a képernyőn, amely a lemezen található JPEG és/vagy MP3 fájlokat mutatja. Egyszerűen válassza ki a lejátszani kívánt zenét és képeket, majd nyomja meg a lejátszás vagy az OK gombot. A képeket a TV-készüléken nézheti, miközben a lejátszott zene szól.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: