Hang és látvány
Alkalmazás-alapú termékek
Vezeték nélküli IP kamera
Androidos vezeték nélküli lakásfigyelő
 • Tartsa szemmel otthonát az okostelefonjával

  Vezeték nélküli lakásfigyelő

  M100A/12 Hasonló termékek

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével szemmel tarthatja otthonát, amikor távol van. Az egyszerű beüzemelést követően azonnal kezdheti az ellenőrzést egy mobilkészülékről, mely értesítést küld, ha mozgást vagy zajt érzékel a rendszer. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tartsa szemmel otthonát az okostelefonjával

Tegye félre aggodalmait!

 • Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő egy Wi-Fi hálózattal kompatibilis készülék, amely az otthoni vezeték nélküli hálózat segítségével élő video- és audio-streamet továbbít okostelefonjára / táblagépére. A lakásfigyelő tetszés szerint bárhol elhelyezhető.

 • Az okostelefonról vagy táblagépről azonnal elindíthatja a megfigyelést

  Amint telepítette az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőt a helyi hálózatába, az Edge, 3G és más vezeték nélküli hálózatok segítségével azonnal hozzáférhet a video-adatfolyamhoz okostelefonjáról vagy táblagépéről, legyen bárhol a világon. Semmi sem korlátozhatja Önt a videó megtekintésében.

 • Android alkalmazás a kényelmes használathoz

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő csúcskategóriás, alkalmazásalapú, vezeték nélküli videomegfigyelő, melynek segítségével a világ bármely pontjáról szem- és fültanúja lehet az otthoni történéseknek. Az e célra fejlesztett, teljesen ingyenes InSight alkalmazás a webáruházból közvetlenül letölthető okostelefonjára vagy táblagépére.

 • Gyors és egyszerű beállítás QR kóddal

  A gyors és egyszerű beállítás teszi lehetővé az InSight vezeték nélküli lakásfigyelő párosítását az okostelefonnal vagy táblagéppel. Az InSight alkalmazás aktiválásához helyezze a QR kód képét a figyelő objektívjéhez. A készülék használatra kész állapotát folyamatos zöld fény jelzi.

 • akár 16 figyelő egység csatlakoztatható egy alkalmazással az okostelefonhoz

  Egyetlen alkalmazással akár 16 Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt is szemmel tarthat. Tetszőleges számú lakásfigyelőt helyezhet el tetszés szerinti helyekre.

 • A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt egy mágneses talp tartja, amelynek segítségével tetszőleges szögbe állíthatja a készüléket.

 • A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőhöz tartozó fali tartószerkezet segítségével könnyedén a falhoz vagy mennyezethez rögzítheti a kamerát. A csuklós talp segítségével a falhoz rögzített kamerát a megfelelő szögbe állíthatja.

 • Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  A Philips In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor magas szintű biztonsági titkosítást használ adatai védelmének érdekében. Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor egyedi titkosító kulcsot használ minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatot létesít.

 • Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Nem lehet előre jelezni, mikor történik majd valami. Az állítható zaj- és mozgásérzékelővel felszerelt InSight vezeték nélküli lakásfigyelő átveszi az őrszolgálatot, a rendszer pedig értesítést küld, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • Telefonos figyelmeztetések, ha a figyelő egység zajt vagy mozgást érzékel

  Automatikus figyelmeztető értesítés érkezik az okostelefonjára vagy táblagépére, ha a kamera mozgást vagy zajt érzékel.

 • Személyes Dropbox fiókjába feltöltött felvételek

  A figyelő egység automatikusan rögzíti a zaj vagy mozgás által kiváltott eseményeket. Ezen kívül manuálisan is rögzíthet eseményeket, vagy készíthet fényképeket. A rendszer feltölti a felvételeket az Ön személyes Dropbox fiókjába.

Összes specifikációt mutat
 • Az élő videó megtekintése az otthonából a Wi-Fi hálózatot használó In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőn keresztül ingyenes és korlátozások nélküli. Az élő videó távoli megtekintése (külső Wi-Fi hálózaton vagy 3G hálózaton keresztül) szintén ingyenes, de a megtekintés 5 perces szakaszokra korlátozódik.
 • Élő videó hosszabb távoli megtekintésére való jogosultságot és egyéb prémium funkciókat az alkalmazás-boltban vásárolhat. A feltételek változhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: