Vezeték nélküli lakásfigyelő

  Tartsa szemmel otthonát az okostelefonjával

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő segítségével szemmel tarthatja otthonát, amikor távol van. Az egyszerű beüzemelést követően azonnal kezdheti az ellenőrzést egy mobilkészülékről, mely értesítést küld, ha mozgást vagy zajt érzékel a rendszer. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tartsa szemmel otthonát az okostelefonjával

Tegye félre aggodalmait!

 • Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Wi-Fi alkalmasságának köszönhetően a ház bármely pontján elhelyezhető

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő egy Wi-Fi hálózattal kompatibilis készülék, amely az otthoni vezeték nélküli hálózat segítségével élő video- és audio-streamet továbbít okostelefonjára / táblagépére. A lakásfigyelő tetszés szerint bárhol elhelyezhető.

 • Az okostelefonról vagy táblagépről azonnal elindíthatja a megfigyelést

  Az okostelefonról vagy táblagépről azonnal elindíthatja a megfigyelést

  Amint telepítette az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőt a helyi hálózatába, az Edge, 3G és más vezeték nélküli hálózatok segítségével azonnal hozzáférhet a video-adatfolyamhoz okostelefonjáról vagy táblagépéről, legyen bárhol a világon. Semmi sem korlátozhatja Önt a videó megtekintésében.

 • Android alkalmazás a kényelmes használathoz

  Android alkalmazás a kényelmes használathoz

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelő csúcskategóriás, alkalmazásalapú, vezeték nélküli videomegfigyelő, melynek segítségével a világ bármely pontjáról szem- és fültanúja lehet az otthoni történéseknek. Az e célra fejlesztett, teljesen ingyenes InSight alkalmazás a webáruházból közvetlenül letölthető okostelefonjára vagy táblagépére.

 • Gyors és egyszerű beállítás QR kóddal

  Gyors és egyszerű beállítás QR kóddal

  A gyors és egyszerű beállítás teszi lehetővé az InSight vezeték nélküli lakásfigyelő párosítását az okostelefonnal vagy táblagéppel. Az InSight alkalmazás aktiválásához helyezze a QR kód képét a figyelő objektívjéhez. A készülék használatra kész állapotát folyamatos zöld fény jelzi.

 • akár 16 figyelő egység csatlakoztatható egy alkalmazással az okostelefonhoz

  akár 16 figyelő egység csatlakoztatható egy alkalmazással az okostelefonhoz

  Egyetlen alkalmazással akár 16 Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt is szemmel tarthat. Tetszőleges számú lakásfigyelőt helyezhet el tetszés szerinti helyekre.

 • A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A mágneses talpnak köszönhetően könnyen állítható látószög

  A Philips InSight vezeték nélküli lakásfigyelőt egy mágneses talp tartja, amelynek segítségével tetszőleges szögbe állíthatja a készüléket.

 • A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  A lehető legjobb elhelyezést különleges fali tartó biztosítja

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőhöz tartozó fali tartószerkezet segítségével könnyedén a falhoz vagy mennyezethez rögzítheti a kamerát. A csuklós talp segítségével a falhoz rögzített kamerát a megfelelő szögbe állíthatja.

 • Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  Titkosított közvetlen hálózati kapcsolat a biztonságos csatlakozás érdekében

  A Philips In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor magas szintű biztonsági titkosítást használ adatai védelmének érdekében. Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő monitor egyedi titkosító kulcsot használ minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatot létesít.

 • Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Beépített zaj- és mozgásérzékelő

  Nem lehet előre jelezni, mikor történik majd valami. Az állítható zaj- és mozgásérzékelővel felszerelt InSight vezeték nélküli lakásfigyelő átveszi az őrszolgálatot, a rendszer pedig értesítést küld, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • Telefonos figyelmeztetések, ha a figyelő egység zajt vagy mozgást érzékel

  Telefonos figyelmeztetések, ha a figyelő egység zajt vagy mozgást érzékel

  Automatikus figyelmeztető értesítés érkezik az okostelefonjára vagy táblagépére, ha a kamera mozgást vagy zajt érzékel.

 • Személyes Dropbox fiókjába feltöltött felvételek

  Személyes Dropbox fiókjába feltöltött felvételek

  A figyelő egység automatikusan rögzíti a zaj vagy mozgás által kiváltott eseményeket. Ezen kívül manuálisan is rögzíthet eseményeket, vagy készíthet fényképeket. A rendszer feltölti a felvételeket az Ön személyes Dropbox fiókjába.

Összes specifikációt mutat
 • Az élő videó megtekintése az otthonából a Wi-Fi hálózatot használó In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőn keresztül ingyenes és korlátozások nélküli. Az élő videó távoli megtekintése (külső Wi-Fi hálózaton vagy 3G hálózaton keresztül) szintén ingyenes, de a megtekintés 5 perces szakaszokra korlátozódik.
 • Élő videó hosszabb távoli megtekintésére való jogosultságot és egyéb prémium funkciókat az alkalmazás-boltban vásárolhat. A feltételek változhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: