InSightHD vezeték nélküli lakásfigyelő

  Maradjon kapcsolatban otthonával, háziállataival és munkahelyével

  Tartsa a szemét a dolgokon, amikor nincs a Philips InSightHD lakásfigyelő közelében. Élő HD videó a nap minden órájában, annak érdekében, hogy ellenőrizhesse, hogy gyermekei mikor érnek haza, láthassa, mit csinál éppen a kutyája, vagy a távollétében szemmel tudja tartani az otthonát. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

InSightHD vezeték nélküli lakásfigyelő

Otthona vagy háziállatai megfigyelésére, Zaj- és mozgásérzékelés, Korlátlan élőképes megtekintés, Opcionális felhőalapú rögzítés M115E/12 Hasonló termékek

Maradjon kapcsolatban otthonával, háziállataival és munkahelyével

HD-vel

 • Figyelmeztető értesítések és megfigyelt zónák menedzselése

  Figyelmeztető értesítések és megfigyelt zónák menedzselése

  A figyelmeztetések azonnal értesítik Önt, ha mozgást vagy zajt érzékel a rendszer. Az érzékenység és a megfigyelt zónák szabályozásával az igényeinek megfelelő lefedettségi és megfigyelési szintek biztosíthatók.

 • Töltse le az alkalmazást, és élvezze az InSightHD élő bemutatót

  Töltse le az alkalmazást, és élvezze az InSightHD élő bemutatót

  Az InSightHD alkalmazás közvetlenül letölthető az App Store-ból vagy a Google Play webáruházból, továbbá jár hozzá egy bemutató üzemmód, melynek segítségével követheti az In.Sight alkalmazást működés közben. Egyszerűen írja be az alkalmazások keresőmezőjébe az InSightHD kifejezést.

 • HD videó a kristálytiszta képért

  HD videó a kristálytiszta képért

  Az InSightHD lakásfigyelő részletgazdag videót biztosít. A nagy felbontásban, 720p minőségben közvetített videók élesek és élethűk. A „720” a kép függőleges felbontását, azaz a vízszintes sorok számát jelenti, a „p” betű pedig a „progresszív” pásztázásra, azaz az egyes képkockák sorainak egymást követő megjelenítésére utal.

 • Zaj- és mozgásérzékelés telefonos értesítésekkel

  Zaj- és mozgásérzékelés telefonos értesítésekkel

  Nem lehet előre jelezni, mikor történik majd valami. Az állítható mozgás- és zajérzékelővel felszerelt InSightHD lakásfigyelő folyamatosan őrködik. A rendszer pedig automatikus figyelmeztető értesítést küld a telefonjára, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • Felhőalapú közvetítés és videótárolás iVideon technológiával

  Felhőalapú közvetítés és videótárolás iVideon technológiával

  Az InSightHD az Ivideon technológiával biztonságos és megbízható videóstreaminget, valamint felhőalapú tárolást biztosít videói számára. Előfizetés esetén az InSightHD segítségével automatikusan rögzíthet eseményeket, amikor zajt vagy mozgást észlel. Az iVideon felhő alapú rendszer biztonságosan eltárolja az eseményeket, melyeket telefonján megtekinthet.

 • Opcionális rögzítés és tárolás fizetett előfizetéssel

  Opcionális rögzítés és tárolás fizetett előfizetéssel

  Az események a felhőben kerülnek mentésre a havi vagy éves előfizetéssel lehetséges későbbi megtekintés céljából. Két rendszer áll rendelkezésre: a Silver Plan, mely a megelőző 7 nap összes videóját elmenti, és a Gold Plan, mely a megelőző 30 nap összes videóját elmenti.

 • Korlátlan élőképes megfigyelés, alkalmazás segítségével

  Korlátlan élőképes megfigyelés, alkalmazás segítségével

  Az InSightHD alkalmazásban használt fejlett technológia lehetővé teszi az élő videó folyamatos közvetítését, ezáltal megszakítás nélküli megtekintést biztosít a nap minden órájában. Így éjjel-nappal, olyan hosszan nézheti az élő videót, ameddig csak akarja. És mindezt megszakítások nélkül.

 • Videokódolás a biztonság és a magánszféra védelme érdekében

  Videokódolás a biztonság és a magánszféra védelme érdekében

  A biztonság rendkívül fontos, ezért a felhőben lévő összes – közvetített és tárolt – videó SSL (Secure Sockets Layer) átviteli protokollal, 256 bites AES titkosítással biztosított. Az átvitelt megelőzően az összes videó teljes mértékben titkosításra kerül és csak az Ön okostelefonjával lehet dekódolni.

 • Tartson szemmel mindent bárhol és bármikor a Wi-Fi/3G/4G LTE hálózaton keresztül

  Tartson szemmel mindent bárhol és bármikor a Wi-Fi/3G/4G LTE hálózaton keresztül

  Az InSightHD beállítását követően Wi-Fi, 3G vagy 4G LTE hálózaton bárhonnan nézheti az alkalmazás segítségével az élő videót. Amíg a készüléke csatlakoztatva van, bárhonnan nézheti a videót.

 • A ház bármely pontján elhelyezhető, Wi-Fi hálózattal kompatibilis lakásfigyelő

  A ház bármely pontján elhelyezhető, Wi-Fi hálózattal kompatibilis lakásfigyelő

  Az InSightHD vezeték nélküli lakásfigyelő az élő video- és audiotartalmakat egyenesen az Ön telefonjára vagy tabletjére közvetítő funkciójának köszönhetően Ön a távollétében is tökéletesen láthatja, hogy mi történik éppen az otthonában.

 • Univerzális háromlábú állványra tervezve

  Univerzális háromlábú állványra tervezve

  Az ügyesen kialakított M115 InSightHD egy univerzális háromlábú állványt tartalmaz, melynek segítségével a lakásfigyelő bárhová helyezhető.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: