Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Fülhallgató mikrofonnal

  Aprólékos mérnöki munkával megalkotott hifi hangzás

  A kategóriájában a legjobb hangzást és igazi kényelmet ikonikus kialakításban egyesítő Philips Fidelio M1MKII típust szakértelemmel tervezték és kivitelezték, hogy tökéletes nagy felbontású zenei élményt biztosítson. Könnyű és mégis strapabíró kialakítása különleges zajszigetelést biztosít útközben. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Fülhallgató mikrofonnal

Nagy felbontású hang, Fülre illeszkedő, Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák, Összehajtható M1MKIIBO/00 Hasonló termékek

Aprólékos mérnöki munkával megalkotott hifi hangzás

 • A nagy felbontású hang a legtisztább formájában reprodukálja a zenét

  A nagy felbontású hang a legtisztább formájában reprodukálja a zenét

  A nagy felbontású hang az audioteljesítmény legjobbját jelenti, amely a stúdiók eredeti mesterfelvételeit élethűbben reprodukálja, mint a 16-bites, 44,1 kHz-es CD formátumok. Kompromisszumoktól mentes minőségével a nagy felbontású hang a zenekedvelők legfontosabb társa. A Fidelio fejhallgatók megfelelnek a Hi-Res Audio minőségjelölés legszigorúbb kívánalmainak. Akár nagy felbontású gyűjteményét böngészi, akár hagyományos forrásból származó zeneszámait, a Fidelio fejhallgatócsalád lágy, kiterjesztett magas frekvenciáinak köszönhetően még többet kihozhat a zenéből.

 • Optimalizált 40 mm-es neodímium meghajtók a tiszta, valósághű hangzásért

  Optimalizált 40 mm-es neodímium meghajtók a tiszta, valósághű hangzásért

  Minden egyes meghajtó hangszórót kézzel válogatnak, hangolnak és tesztelnek a párosítás előtt, ezáltal kiegyensúlyozott, természetes hangzást nyújtanak. 40 mm-es, nagy teljesítményű neodímium mágnest használnak a valóban nagy felbontású, széles dinamikatartományú hangzáshoz, ezáltal a legapróbb részleteket is visszaadják.

 • Az akusztikus szigetelésű felépítés benn tartja a hangzás minden részletét, ugyanakkor kizárja a zajokat

  Az akusztikus szigetelésű felépítés benn tartja a hangzás minden részletét, ugyanakkor kizárja a zajokat

  A Fidelio fejhallgató akusztikus szigeteléssel rendelkezik, amit a belső kamrába beépített, speciális tervezésű szalagzár testesít meg, megakadályozva a szükségtelen hangszivárgást és megőrizve a hangzás részleteit. Így Ön nemcsak a kiemelkedő mélyhangzást, hanem a zene minden kiváló részletét is élvezheti a környezet zavaró hatásai nélkül.

 • A Bass Reflex rendszer tiszta, dinamikus és kiegyenlített mélyhangot biztosít

  A Bass Reflex rendszer tiszta, dinamikus és kiegyenlített mélyhangot biztosít

  A fejhallgató akusztikusan zárt hátsó részének kialakítása tartalmazza a Bass Reflex rendszert, stratégiai helyen lévő nyílásokkal ellátott kagylókkal. Ezek a nyílások szabályozzák a belső kamrában lévő levegő nyomását, ezáltal szabályozott környezetet biztosítanak a membránnak az optimális akusztikus reagáláshoz. Az akusztikus tömítéssel együttműködve minden természetes hangrészletet szigetel, és a hang tisztaságának megőrzésével nyújt precíz és dinamikus mélyhangzást.

 • Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák az ergonomikus illeszkedésért

  Luxusminőségű memóriahabos fülpárnák az ergonomikus illeszkedésért

  A Fidelio fejhallgatókhoz felhasznált anyagokat gondosan választották ki, hogy hosszú távon kényelmes viseletet és jobb hangteljesítményt biztosítsanak. A Deluxe légáteresztő, memóriahabos fülpárnákat az optimális, ergonomikus illeszkedéshez terveztük. A hab nem csupán tökéletesen képes felvenni a fül alakját, de szigeteli a mélyhangokat, és kiküszöböli a környezetből származó zajokat. Ehhez tervezték a külső párnát, amely a szövet és a műbőr kiegyensúlyozott arányával csökkenti a felületi nyomást és a hőfelhalmozódást, hogy a fejhallgató kiváló érzést és hangzást nyújtson.

 • A művelúr hordtáska stílusos védelmet nyújt a fejhallgató számára

  A művelúr hordtáska stílusos védelmet nyújt a fejhallgató számára
 • Alumínium és varrott finom bőr az elsőosztályú megjelenés és érzés érdekében

  Alumínium és varrott finom bőr az elsőosztályú megjelenés és érzés érdekében
 • Kétrétegű kagylók a precíz hangzáshoz

  A Philips Fidelio M1MKII kétrétegű kagylói tervezésüknél fogva csökkentik a rezonanciát és csillapítják a vibrációt a valódi precíz és tiszta hangzáshoz, hogy minden részletet kiválóan hallhasson. Az erős, réteges felépítés tartósságot és kényelmet biztosít, ezáltal a Philips Fidelio M1MKII hosszú időre ideális zenei társ.

 • Könnyebb lengőtekercs a tisztább hang és a szélesebb hangtér érdekében

  A Fidelio M1MKII könnyebb lengőtekercset használ, mint elődjei, így alacsony frekvenciáknál nagyobb hangtisztaságot, magasabb frekvenciáknál pedig szélesebb hangterjedelmet biztosít. Ennek eredménye a finomabb, részletgazdag és nagyobb terjedelmű hang.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: