Mikro Hi-Fi rendszer

  Távirányítható MP3-zene a számítógépről

  Merüljön el a számítógépen tárolt MP3 zene távirányításában, és élvezze az MC-500 erőteljes, dinamikus hangszórók nyújtotta hangzást. A zenerajongók értékelni fogják ezt az MP3 lejátszást és a Max Sound hangzást biztosító USB PC csatlakozással rendelkező komplett audiorendszert. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Távirányítható MP3-zene a számítógépről

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • Digitális hangzásszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangzásszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért

  Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért
 • Az USB PC csatlakozás PC-jét masszív MP3 zenegéppé alakítja

  Az USB PC csatlakozás segítségével a PC hangszórói helyett a Philips hangrendszer erőteljes hangszóróin játszhatja le MP3 zenéjét. Ha a számítógépet egy USB kábellel közvetlenül összeköti az audiorendszerrel, az MP3 zene közvetlenül a hangrendszerre kerül át, ami a PC-t „erőteljes MP3 zenegéppé” alakítja át. A hangrendszeren található vezérlőgombok és a távirányító könnyű eligazodást tesz lehetővé, és általa vezérelhető a MusicMatch lejátszólistán tárolt MP3 zene. A hangrendszer kijelzőjén a számok címét és a zenéből eltelt időt is megtekintheti.

 • A Virtuális környezet vezérlés szimulált hangbeállításokat tesz lehetővé

  A Virtuális környezet vezérlés (VEC) virtuális hangkörnyezetet hoz létre, amelyben a hallgató úgy élheti meg a zenét, mintha az különböző szimulált hangbeállítások mellett szólna. A VEC hangbeállítások digitálisan utánozzák az olyan különleges termekre és környezetekre jellemző akusztikus hatásokat, mint a Terem, Mozi és Koncert. A különböző környezetek és beállítások hangfeltételeinek a megteremtésével a VEC drámai módon megnöveli az Ön kedvenc zenéjének az élvezetét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: