DVD mikro mozirendszer

  Minden szoba mozivá alakítható

  A kiváló minőségű összetevőkből álló rendszert divatos és lenyűgöző külső jellemzi. Ne keressen tovább: ez a 2.1 csatornás DVD mikro mozirendszer a legkiválóbb zenei és moziélményt nyújtja.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Minden szoba mozivá alakítható

 • 12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  A 12 bites Video DAC kiváló digitális-analóg átalakító, amely megőrzi az eredeti kép minden részletét. Finom árnyékokat és egyenletes színátmeneteket nyújt, így a kép természetesebb és élénkebb. A hagyományos 10bit-es DAC hátrányai láthatóvá váltak a nagy képernyők és projektorok használatakor.

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audió szabvány az emberi fül működését veszi alapul, általa nagyszerű minőségű térhatású hangzást tapasztalhat.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dinamikus mélyhangkiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus mélyhangkiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus mélyhangkiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhangtartalmát – bármilyen legyen is a hangerőbeállítás: mély vagy magas! Az alsó szintű mélyhangfrekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhangkiemelés beállítható a mélyhangszintek kiemelésére, így Ön következetes hanghatást élvezhet a hangerő levétele esetén is.

 • Csúcsminőségű tervezésű összetevők állvánnyal

  Csúcsminőségű tervezésű összetevők állvánnyal

  Az apró részletekig megtervezett DVD mikrorendszer tartozéka a négy darab háromszög alakú lábbal ellátott állvány. Ez megakadályozza az erősítőből és a DVD-betöltőből érkező, rezgés, túlmelegedés vagy elektromágneses interferencia által generált összes hangfrekvencia-torzítást. Az eredmény a lágy és kiváló minőségű hangvisszaadás.

 • DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása

  DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása
 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek több mint 90%-kal nagyobb a hatékonysága, mint a hagyományos AB erősítőknek. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű, erőteljes erősítőt eredményez.

 • Magas és mély hangok hangerejének javítása

  A hangspektrumban a magas és alacsony hangfrekvencia-tartományok relatív értelemben kevésbé érzékelhetők az emberi fül számára - különösen kis hangerő mellett. A Hangerő funkció bekapcsolásával a mély és magas hangok felerősödnek, ami sokkal kiegyensúlyozottabb hanghatást eredményez.

 • Kiváló minőségű távvezérlő a kényelmes használat érdekében

  A távvezérlőt méret és súly tökéletes egyensúlya jellemzi. A karcsú és ergonomikus tervezésű távvezérlő burkolatának alsó része gumiból készült, kényelmesebbé téve ezáltal a használatot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: