DVD-s komponens Hi-Fi rendszer

  A hangzás bűvöletében

  A SoundSphere hangszórókkal felszerelt Philips DVD komponens Hi-Fi rendszer olyan természetes és valós hangzást nyújt, mintha az előadóval szemben ülne. Az élénk színvilágú kijelző és a kiemelkedően intuitív vezérlés tovább gazdagítja a hangzásélményt.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Élje át egy élő előadás hangulatát

 • 2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  Töltse meg a szobát kedvenc zenéivel a 2x50 W RMS zenei teljesítménynek és a „D” osztályú digitális erősítőnek köszönhetően. Az erősítő a fogadott analóg jelet digitálissá alakítja, majd digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végeredmény. A felerősített digitális kimenet a digitális hang minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Az erősítő ráadásul több mint 90%-kal nagyobb hatásfokú, mint a hagyományos "AB" erősítők. Ez a nagy hatásfok kis helyigényű, nagy teljesítményű erősítőt eredményez.

 • Alumínium hangszórók - optimális merevség és valósághű hangzás

  Alumínium hangszórók - optimális merevség és valósághű hangzás

  A természetes anyagok már számtalanszor bizonyítottak az akusztika terén. Az alumínium hangszórók merevebb kialakításának köszönhetően a ház természetes módon csillapítja a rezgéseket, optimalizálja a hanghullámok terjedését és valósághű hangzást biztosít. Az eredmény: gyönyörű kialakítású hangsugárzók, amelyek képesek visszaadni az eredeti felvételek hangzását.

 • Színes LCD kijelző a kényelmes vezérlés érdekében

  Színes LCD kijelző a kényelmes vezérlés érdekében

  A kiváló hangélmény mellett az élénk színű LCD kijelzőnek köszönhetően egyszerűen gondoskodhat a zene vezérléséről. Kedvenc dalai hallgatása közben megjelenik a lemezborító a képernyőn, új dimenzióval látva el a számokat. Miután a többsoros LCD műfaj, előadó vagy album szerint rendszerezi azokat, a műsorszámok kiválasztása hihetetlenül egyszerű.

 • Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Az aranybevonatú hangszóró-csatlakozó jobb minőségű audiojel-átvitelt biztosít a hagyományos csatlakozásokhoz képest. Minimálisra csökkenti továbbá az elektromos jelvesztést az erősítő és a hangszóró között, ami a valós hangzást leginkább megközelítő hangvisszaadást eredményez.

 • DVD, DivX ®, MP3, nem-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG és JPG

  DVD, DivX ®, MP3, nem-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG és JPG

  DVD, DivX ®, MP3, nem-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG és JPG.

 • SoundSphere - a természetes, mélyebb és szélesebb hangélményért

  SoundSphere - a természetes, mélyebb és szélesebb hangélményért

  A SoundSphere technológiának köszönhetően minden egyes hang úgy szólal meg, ahogy azt az előadó megálmodta. A tiszta és természetes hangzást biztosító SoundSphere technológia szélesebb és mélyebb hangélményt biztosít az Ön számára. Az eredmény: olyan élethű hangzás, mintha Ön előtt játszana az előadó. A SoundSphere hangszórók magassugárzója a hangszóródoboz fölé van függesztve, így a hangzás tisztább, és minden irányban terjed tovább. A pontos szűrőváltó technika és a gondosan elhelyezett mélynyomó, amely körülöleli a magassugárzót, minimális interferenciát, és még természetesebb hangzást biztosít.

 • Böngészés az USB-eszközön tárolt zeneszámok és fényképek között

  Böngészés az USB-eszközön tárolt zeneszámok és fényképek között

  Töltse fel USB-tárolóeszköze zenei gyűjteményét, hogy bármelyik dalt bármikor élvezhesse. A rendszer a zenei tartalmakat a beépített USB-aljzaton keresztül éri el. A feltöltött zenei anyagokban egyszerűen, album, előadó, műfaj vagy zeneszám szerint kereshet. Zenehallgatás közben kedvenc fényképeiben is gyönyörködhet.

 • A FullSound erőteljesebb mélyhangokkal és tisztább hangzással teszi gazdagabbá a zenét

  A FullSound erőteljesebb mélyhangokkal és tisztább hangzással teszi gazdagabbá a zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája megbízhatóan visszaállítja a tömörített zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, vagyis Ön valóban magával ragadó zenét hallgathat –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, az énekhang és a hangszerek még tisztább hangzása, és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI (nagy felbontású multimédia csatolófelület) közvetlen digitális csatlakozás, amely digitális, nagy felbontású kép és digitális többcsatornás hang átvitelére is képes. Mivel nem kell analóg jeleket átalakítania, tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, teljesen zajmentesen.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: