DVD mikro házimozi-rendszer

  Hi-Fi hangzás kompakt méretben

  Az elegáns és kompakt kivitelű, Hi-Fi csövekkel ellátott Philips DVD MCD908 mikro mozirendszer a síkképernyős televíziók ideális kiegészítője. Otthonát igazi szórakoztató központtá alakíthatja, ahol kiváló minőségű hangzást élvezhet, filmjeit és JPEG-képeit pedig nagy felbontásban tekintheti meg. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hi-Fi hangzás kompakt méretben

 • Kiváló minőségű Hi-Fi csövek a tökéletesen tiszta és természetes hangzásért

  Kiváló minőségű Hi-Fi csövek a tökéletesen tiszta és természetes hangzásért

  A beépített Hi-Fi csövek csak a prémium audiofil rendszereknél szokásos hangminőséget nyújtják. Az analóg csövek a fülnek kellemes hangdinamikát garantálnak alacsony torzítás mellett, így Ön tiszta, pontos, meleg és élethű hangminőséget élvezhet.

 • Neodimium szalagos magassugárzó a hatásos hanghűségért

  Neodimium szalagos magassugárzó a hatásos hanghűségért

  A neodímium szalagos monopólus magassugárzó olyan magassugárzó, amely dinamikus és eleven hangot produkál. Ez a szolgáltatás általánosan fejlett audiorendszerekben használatos, hogy az eredetit kitűnően megközelítő hangot állítsanak elő. A hagyományos tölcséres és dóm magassugárzók az irányított sugárzású lengőtekercs elvén működnek, míg a monopólus neodímium szalagos magassugárzók magas frekvenciákat sugároznak a teljes 180 fokos sugárzási térben. Ez drámai módon megnöveli a hangspektrum szélességét a magasabb hangok esetében, és kiszélesíti a központi hely zónáját, ezzel a kompakt audiorendszerekben is széles, kristálytiszta és természetes hangot állít elő.

 • Dóm középsugárzók és mélynyomó a kristálytiszta hangzásért

  Dóm középsugárzók és mélynyomó a kristálytiszta hangzásért

  A közép-magas tartományú selyem dóm hangszóró és az ultrahangos szalagos magassugárzó párosa lenyűgöző hangminőséget nyújt. A selyem hangszóró meleg hangzást, a szalagos magassugárzó pedig tiszta és dinamikus sztereó hangzást biztosít. A torzítatlan és tiszta, széles sávú hang harmonikus elegyét élvezheti... olyan lágy, mint a selyem.

 • Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Az aranybevonatú hangszóró-csatlakozó jobb minőségű audiojel-átvitelt biztosít a hagyományos csatlakozásokhoz képest. Minimálisra csökkenti továbbá az elektromos jelvesztést az erősítő és a hangszóró között, ami a valós hangzást leginkább megközelítő hangvisszaadást eredményez.

 • HDMI kimenet digitális nagyfelbontású video- és digitális audiofelvételhez

  HDMI kimenet digitális nagyfelbontású video- és digitális audiofelvételhez

  A HDMI közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel az analóg jeleket nem váltja át, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI tökéletesen visszafele kompatibilis a DVI-vel.

 • 12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  12 bit/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természethű képekhez

  A 12 bites Video DAC kiváló digitális-analóg átalakító, amely megőrzi az eredeti kép minden részletét. Finom árnyékokat és egyenletes színátmeneteket nyújt, így a kép természetesebb és élénkebb. A hagyományos 10 bites DAC hátrányai láthatóvá váltak a nagy képernyők és projektorok használatakor.

 • DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása

  DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása

  A Philips lejátszója kompatibilis a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) és Picture CD - a lejátszó mindegyik lejátszására képes. Az SVCD a „Super VideoCD” rövidítése. Az SVCD minősége sokkal jobb, mint a VCD-é, a nagy felbontásnak köszönhetően jóval élesebb képet biztosít. A DivX® támogatottság azt jelenti, hogy kódolt videofelvételeket tekinthet meg. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezen.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audió szabvány az emberi fül működését veszi alapul, általa nagyszerű minőségű térhatású hangzást tapasztalhat.

 • A lapos gombokkal rendelkező távvezérlő hátlapja bőr, előlapja fém

  A lapos gombokkal rendelkező távvezérlő hátlapja bőr, előlapja fém

  A karcsú kialakítás és a kényelmesen kis súly tökéletes egyensúlya igazi élvezetté teszi ennek az ergonomikus tervezésű távvezérlőnek a használatát. A fémes bevonatú lapos előlapot vonzó megjelenésű, valódi bőr hátlap egészíti ki, míg a stílusos, pontosan működő billentyűzet magas fokú kezelhetőséget nyújt. Élvezze a letisztult megjelenés és az egyszerű irányíthatóság együttesét.

 • Minőségi alumínium ház és valódi fából készült hangszórók

  Minőségi alumínium ház és valódi fából készült hangszórók
 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

 • 150 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A rendszer RMS összteljesítménye 150 W. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: