DVD mikro mozirendszer

  A falról visszaverődő surround hang

  Az MCD988 készülék a Philips mozgó surround hangzásával a legjobb moziélményt nyújtja. A különleges kialakítású Dolby Virtual hangsugárzók hangvisszaadása a nappaliba varázsolja a tökéletes moziélményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A falról visszaverődő surround hang

Dolby Virtual hangsugárzókkal

 • 1080i HDMI nagyfelbontású video-felkonvertálással

  1080i HDMI nagyfelbontású video-felkonvertálással

  A HDMI a nagyfelbontású multimédia interfész rövidítése. Közvetlen digitális kapcsolat, amely digitális HD video- és digitális többcsatornás audioanyagot is tud kezelni. Mivel elkerüli az analóg jellé való átalakítást, ezért tökéletes minőségű képet és hangot szolgáltat, amelyek teljesen zajmentesek. A HDMI visszafelé tökéletesen kompatibilis a DVI-vel (digitális videointerfész).

 • Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  Progresszív pásztázású komponens videó az optimalizált képminőséghez

  A Progresszív pásztázás funkció megkétszerezi a kép függőleges felbontását, ami láthatóan sokkal élesebb képet eredményez. Ahelyett, hogy először a páratlan félképet küldené a képernyőre, amit majd a páros félkép követ, mindkét félkép egyszerre kerül kiírásra, így azonnal maximális felbontást használó, teljes kép jön létre. Ilyen sebesség mellett az emberi szem élesebb képet érzékel sorstruktúra nélkül.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audió szabvány az emberi fül működését veszi alapul, általa nagyszerű minőségű térhatású hangzást tapasztalhat.

 • Közvetlenül az USB-eszközökről tekinthetők meg a fényképek, hallgatható a zene

  Közvetlenül az USB-eszközökről tekinthetők meg a fényképek, hallgatható a zene

  Csak csatlakoztassa az USB-eszközt a rendszerhez, és együtt élvezheti az eszközön digitális formában tárolt zenét és fényképeket a családtagokkal és barátaival.

 • DVD, DviX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása

  DVD, DviX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és kép-CD lejátszása
 • Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel

  Stílusos vékony kivitel asztali állvánnyal és falra szerelési lehetőséggel
 • Philips mozgó surround hangzás a kiváló hangélmény érdekében

  A Dolby Virtual Speaker technológiával megvalósított mozgó surround hangzás „vizuális” dimenzióval bővíti a hang- és videoélményt. A magával ragadó, surround hangzás szinte mozgásba hozza rendszert. A felső hangszóró és a fém hangszórófejek automatizált „mozgása” hozza létre a térhatású hangélményt. A mozgó hangszórók együttese „hangsugárélményt” nyújt, vagyis a hallgató hangtere kitágul és kiterjed a teljes helyiségre.

 • Dolby Virtual hangsugárzó a házimoziélmény megteremtéséhez

  A Dolby Virtual hangsugárzó kifinomult audiovirtualizációs technológia, amely sokoldalú és magával ragadó surround hangzást produkál kéthangsugárzós rendszerrel. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet szonikus jellemzőit. A DVD-lejátszás a kétcsatornás környezet bővítésével még tovább fejlődött. Dolby Pro Logic II feldolgozással kombinálva bármilyen kiváló minőségű sztereohangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: