Vezeték nélküli mikro hifi rendszer

  Engedje szabadon a zenét!

  Az erőteljes MCi300 készülékkel kedve szerint élvezheti a zenét! Hallgathatja számítógépről, CD-lejátszóról, valamint lejátszhatja USB-kapcsolaton keresztül is. Mindezek mellett az internetes rádió adta új lehetőségeket is kipróbálhatja a készülék segítségével.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét az összes szobában – vezeték nélkül!

 • Alfanumerikus keresés távvezérlővel

  Alfanumerikus keresés távvezérlővel

  A távvezérlő billentyűzetén történő alfanumerikus keresési funkciónak köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja kedvenc előadóját, műsorszámát vagy albumát. Csak nyomja meg a távvezérlő „Search” (Keresés) gombját, majd adja meg a keresett előadó, album vagy műsorszám első pár karakterét. Ezáltal megtekintheti a keresési feltételekhez legközelebb álló eredményeket. Nincs szüksége többé a teljes gyűjtemény sorról sorra történő végigböngészésére.

 • Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Élvezze az internetes rádiózás adta előnyöket

  Az internetes rádióműsorok egy hangsugárzási szolgáltatás részei, amelyet az interneten keresztül sugároznak. Az egyik legnépszerűbb formátum az MP3 formátum. Néhány internetes állomás földi rádióállomásokkal vagy egy hálózattal társulnak, míg mások kizárólag internetes rádióállomásként működnek, és független adóként, kizárólag a világhálón sugározva adásaikat. Az internetes rádióval lehetősége van a világ bármely pontjáról származó online rádióállomások műsorainak hallgatására, így stílusok széles választéka, hírek, sporthírek, szórakoztató műsorok állnak az Ön rendelkezésére, csatlakozhat kedvenc közösségi műsoraihoz Ausztráliától Szerbiáig.

 • Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  Vezeték nélküli streaming a PC-ről UPnP segítségével

  Tegye szabaddá a számítógépe teljes zenegyűjteményét zenerendszerén a Streamium vezeték nélküli hálózati zeneközpont segítségével! Az UPnP-kapcsolat lehetővé teszi bármilyen Universal Plug & Play használatra alkalmas készülékhez csatlakoztatható zene fogadását és átvitelét. A Streamium lehetővé teszi a hozzáférést, a választást és keresést számítógépe zenei könyvtárában. Csak használja a távvezérlőt, és válassza ki a kedvenc számait a Streamium zeneközponton keresztül, és indítsa el a lejátszást. Élvezze kedvenc zenéit vezeték nélkül és egyszerűen.

 • Zenestreaming vezeték nélkül a zeneközpont, az állomás(ok) és a számítógép között

  Zenestreaming vezeték nélkül a zeneközpont, az állomás(ok) és a számítógép között

  A Wi-Fi hálózat használatával számítógépe zenei könyvtárából megszakítás nélkül játszhatja kedvenc zeneszámait a Streamium vezeték nélküli zeneközponton, vagy akár a Streamium központból közvetlenül az állomás(ok)on keresztül. Függetlenül attól, hogy audiogyűjteménye Streamium központon vagy számítógépén van tárolva, egész otthonát betöltheti ugyanazzal a zeneszámmal, de akár minden szobában más és más számot játszhat le. Nincs több kábel, nincs több kavarodás! Ismerje meg annak felszabadító érzését, hogy otthonának bármely pontján hallgathatja zeneszámait.

 • Kétutas, Bass Reflex hangsugárzók

  Kétutas, Bass Reflex hangsugárzók
 • Tallózás a gyűjteményben album, előadó, műfaj és műsorszám szerint

  Töltse fel zenei gyűjteményét a Streamium vezeték nélküli mikro hifi rendszer beépített merevlemezére vagy számítógépére, hogy bárhol és bármikor élvezhesse kedvenc dalait. A rendszer a Windows Media Player (WMP) szoftveren és a beépített UPnP szerveren keresztül biztosít hozzáférést zenei tartalmaihoz. Ezen a rendszeren keresztül könnyedén kereshet album, az előadó stílusa, vagy műsorszám szerint.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: