Vezeték nélküli mikro hifi rendszer

  Vezeték nélküli mikro hifi rendszer

  Engedje szabadon a zenét!

  Ünnepelje a zenét, ahogy Ön szereti - kristálytiszta és erőteljes hangzással! Az univerzális, 160 GB-os MCi500H rendszer lehetővé teszi a merevlemezes lejátszást, zenefájlok átvitelét a számítógépről, közvetlen lejátszást USB-eszközökről, valamint számtalan más zenei lehetőség kiaknázását az internetes rádiózás révén. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Vezeték nélküli mikro hifi rendszer

160 GB/2000 CD, Ingyenes internetes rádió, 2x50 W MCI500H/12 Hasonló termékek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze az összes zenét egy rendszeren - vezeték nélkül!

 • Alfanumerikus keresés távvezérlővel

  Alfanumerikus keresés távvezérlővel

  A távvezérlő billentyűzetén történő alfanumerikus keresési funkciónak köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja kedvenc előadóját, műsorszámát vagy albumát. Csak nyomja meg a távvezérlő „Search” (Keresés) gombját, majd adja meg a keresett előadó, album vagy műsorszám első pár karakterét. Ezáltal megtekintheti a keresési feltételekhez legközelebb álló eredményeket. Nincs szüksége többé a teljes gyűjtemény sorról sorra történő végigböngészésére.

 • Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Akár 5 Wi-Fi állomás hozzáadásával bővítheti rendszerét

  Töltse meg kedvenc zenéjével otthonának szobáit - egyet vagy akár mindet! Nincsenek kábelek, nincs káosz, és nincs több civakodás a családtagokkal a zeneválasztásról. A Streamium vezeték nélküli zeneközpont használatával nem csupán tárolhat, de le is játszhat egy, vagy akár több zeneszámot akár 5 Streamium állomáson otthonában. Az olyan beépített, innovatív funkcióknak köszönhetően, mint „Az én szobám”, „Az én zeném”, „Nyomomban a zene” és a „Zenesugárzás”, mindezt könnyedén megteheti. Engedje szabadon a zenét, és élvezze az élményt otthona bármely pontján.

 • 2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  2x50 W RMS Hi-Fi hang „D” osztályú digitális erősítővel

  Töltse meg a szobát kedvenc zenéivel a 2x50 W RMS zenei teljesítménynek és a „D” osztályú digitális erősítőnek köszönhetően. Az erősítő a fogadott analóg jelet digitálissá alakítja, majd digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végeredmény. A felerősített digitális kimenet a digitális hang minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Az erősítő ráadásul több mint 90%-kal nagyobb hatásfokú, mint a hagyományos "AB" erősítők. Ez a nagy hatásfok kis helyigényű, nagy teljesítményű erősítőt eredményez.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • A 160 GB-os merevlemez akár 2000 CD tárolására is alkalmas

  A 160 GB-os merevlemez akár 2000 CD tárolására is alkalmas

  A 160 GB kapacitású merevlemezen akár 2000 audio CD tartalma is tárolható, a digitális zenefájlok hihetetlenül széles választékával együtt. Helytakarékos megoldás, intelligens kezelést biztosító zenegyűjtemény, egyszerű hozzáférés, és egyetlen helyen tárolt tartalom.

 • Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa a Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait hangrendszerén a számítógép bekapcsolása nélkül.

 • Tallózás a gyűjteményben album, előadó, műfaj és műsorszám szerint

  Töltse fel zenei gyűjteményét a Streamium vezeték nélküli mikro hifi rendszer beépített merevlemezére vagy számítógépére, hogy bárhol és bármikor élvezhesse kedvenc dalait. A rendszer a Windows Media Player (WMP) szoftveren és a beépített UPnP szerveren keresztül biztosít hozzáférést zenei tartalmaihoz. Ezen a rendszeren keresztül könnyedén kereshet album, az előadó stílusa, vagy műsorszám szerint.

 • Hifi dóm magashangsugárzók és 13,3 cm-es (5,25") mélynyomók

  A Streamium vezeték nélküli mikro hifi rendszer csúcsminőségű hifi akusztikai átalakítókat használ. Az 1"-es puha dóm magassugárzó-egység tiszta selyem kialakításából adódóan képes minden zenei részlet és árnyalat érzékeltetésére anélkül, hogy megszólalása bármikor is kemény vagy bántó lenne. A hasonlóképpen lenyűgöző 5,25"-es középtartományú hangsugárzó egy optimalizált papír csúccsal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre legyen papírkönnyű és mégis merev, mialatt kiváló átmeneti működést biztosít, és megőrzi az akár 4 kHz-es, lapos frekvenciaátvitelt. Mindezek kombinációjaként a különösen természetesen és tisztán szóló énekhang erőteljes és dinamikus basszushangzással is kiegészül.

 • Zene „áthúzása” a számítógépről

  A Philips WADM Wireless Audio Device Management szoftver (mellékelve) használatával, könnyen és gyorsan átmásolhatja számítógépén tárolt zenei gyűjteményét a Streamium központ merevlemezére a „fogd és húzd” módszer segítségével. Számítógépe bekapcsolása nélkül élvezheti teljes zenei gyűjteményét.

 • CD-k lejátszása és rippelése a Gracenote automatikus zeneinformációval

  Amikor behelyezi a CD-t, a Streamium vezeték nélküli zeneközpont beépített Gracenote online adatbázis automatikusan megkeresi az albumhoz, az előadóhoz és a zeneszámhoz tartozó információkat. A Gracenote a zenefelismerő technológia és az ehhez kapcsolódó tartalomtovábbítás iparági szabványa, így Önnek nem kell manuálisan bevinni a dalokhoz tartozó információkat. A Gracenote könnyedén átszervezheti a zenéket előadó, műfaj, album vagy a szám címe alapján. Egy CD lejátszása közben a Streamium MP3-as formátumba konvertálja és a beépített merevlemezen eltárolja a zenét.

 • Közvetlen lejátszás az USB flash memóriaeszközről

  Ha a Streamium készüléken kiválasztja az USB Direct módot, közvetlenül hozzáférhet az USB hordozható lejátszó zenei tartalmához, és lejátszhatja a Streamium központról vagy állomásról. Az USB Direct lehetővé teszi az MP3, AAC és WMA zenefájlok lejátszását USB-eszközről, nagyszerű hangminőséget biztosítva hordozható zenéinek otthonában.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: