Mikro Hi-Fi rendszer

  Távirányítható MP3-zene a számítógépről

  Merüljön el a számítógépen tárolt MP3 zene távirányítása és MCM530 erőteljes, dinamikus hangszórókon hallgatása nyújtotta élvezetben. A zenerajongók értékelni fogják ezt az MP3 lejátszást és a Max Sound hangzást biztosító USB PC csatlakozással rendelkező komplett audiorendszert Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Távirányítható MP3-zene a számítógépről

 • 50 órányi MP3 zene lejátszása 5 CD-ről

  50 órányi MP3 zene lejátszása 5 CD-ről

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenei fájlok tizedakkora méretre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. Egy öt CD-lemezt tartalmazó tálcával 50 órányi zenét játszhat le. Az MP3 vált a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét lehetővé tevő, szabványos hangtömörítési formátummá.

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért

  Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért
 • Az USB PC csatlakozás PC-jét masszív MP3 zenegéppé alakítja

  Az USB PC csatlakozás segítségével a PC hangszórói helyett a Philips hangrendszer erőteljes hangszóróin játszhatja le MP3 zenéjét. Ha a számítógépet egy USB kábellel közvetlenül összeköti az audiorendszerrel, az MP3 zene közvetlenül a hangrendszerre kerül át, ami a PC-t „erőteljes MP3 zenegéppé” alakítja át. A hangrendszeren található vezérlőgombok és a távirányító könnyű eligazodást tesz lehetővé, és általa vezérelhető a MusicMatch lejátszólistán tárolt MP3 zene. A hangrendszer kijelzőjén a számok címét és a zenéből eltelt időt is megtekintheti.

 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

 • 150 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A rendszer RMS összteljesítménye 150 W. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: