Heritage Audio

komponens hifi rendszer

  Heritage Audio

  komponens hifi rendszer

  A hangzás bűvöletében

  Merüljön el az audiofil minőségű hangzásban a selyem dóm magassugárzóval rendelkező Philips komponens hifi rendszernek köszönhetően. Az elegáns, fa hangsugárzó dobozok és az alumínium ház szintén hozzájárul a kiemelkedő hangminőséghez. Mindehhez precíz és finom szabályozási lehetőség párosul. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Heritage Audio komponens hifi rendszer

Hi-Fi cső, Selyem dóm magassugárzó, 150 W MCM906/12 Hasonló termékek

A hangzás bűvöletében

Élvezze a Hi-Fi hangzás nyújtotta melegséget

 • Kiváló minőségű Hi-Fi csövek a tökéletesen tiszta és természetes hangzásért

  Kiváló minőségű Hi-Fi csövek a tökéletesen tiszta és természetes hangzásért

  A beépített Hi-Fi csövek csak a prémium audiofil rendszereknél szokásos hangminőséget nyújtják. Az analóg csövek a fülnek kellemes hangdinamikát garantálnak alacsony torzítás mellett, így Ön tiszta, pontos, meleg és élethű hangminőséget élvezhet.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  A selyem dóm magassugárzó membránja selyemből készül - olyan anyagból, amely minőségét tekintve a más, magassugárzóknál alkalmazott anyagok felett áll. A selyem anyag, amelyet a membránhoz használnak, kiemelkedő csillapítású, és puha szerkezete garantálja a minimális akusztikai szóródást. Ennek eredményeképp a selyem dóm magassugárzó hangja, kellemes, meleg és széles hangtartományban szól.

 • Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Az aranybevonatú hangszóró-csatlakozó jobb minőségű audiojel-átvitelt biztosít a hagyományos csatlakozásokhoz képest. Minimálisra csökkenti továbbá az elektromos jelvesztést az erősítő és a hangszóró között, ami a valós hangzást leginkább megközelítő hangvisszaadást eredményez.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB eszközt a Philips készülék USB portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • Fa hangsugárzók a kiváló, természetes hangért

  Fa hangsugárzók a kiváló, természetes hangért

  A természet biztosan a legjobbat nyújtja számunkra. A fa olyan akusztikai jellemzőkkel rendelkezik, amely különösen alkalmassá teszik audioberendezésekben és hangszerekben való használatra. A zongorákat és a hegedűket nem véletlenül készítik fából, ahogyan e hangsugárzók háza sem véletlenül lett fa. A fa hangsugárzók gazdag és élethű hangélményt nyújtanak.

 • Az alumínium készülékház a minőség érzetét kelti, és jól néz ki

  Az alumínium készülékház a minőség érzetét kelti, és jól néz ki

  Az öntött alumínium készülékház pihekönnyű, de módfelett erős és merev, jól bírja a magasabb hőmérsékleti viszonyokat, és nem utolsósorban rozsdamentes.

 • Magas/mély hangok szabályozása a hangok könnyű beállításához

  A magas- és mélyhang-szabályozás egy hangszínszabályozó funkció, amely az audiorendszerben a magas és a mély frekvenciájú hangok szintjét szabályozza. A magashang-szabályozás specifikusan a zene magas hangjainak erősítését szabályozza, míg a mélyhang-szabályozás az alacsony hangok szintjét állítja be. A használó a felfelé és lefelé mutató nyilak segítségével kényelmesen erősítheti vagy visszafoghatja a mélyebb vagy a magasabb hangokat, illetve meghagyhatja azokat az eredeti felvétel beállításai szerint. A magas- és mélyhang-szabályozás elősegíti, hogy ízlése szerint hallgassa a zenét.

 • Magas és mély hangok hangerejének javítása

  A hangspektrumban a magas és alacsony hangfrekvencia-tartományok relatív értelemben kevésbé érzékelhetők az emberi fül számára - különösen kis hangerő mellett. A Loudness (fiziológiai hangerő) funkció bekapcsolásával a mély és magas hangok felerősödnek, ami sokkal kiegyensúlyozottabb hanghatást eredményez.

 • 150 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A rendszer RMS összteljesítménye 150 W. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: