Mikro-audiorendszer

  Mikro-audiorendszer

  Vezeték nélkül távvezérelhető MP3-zene a számítógépről

  A Philips MCW770 vezeték nélküli PC csatlakozás mikrokészülékkel vezeték nélkül MP3-zenegéppé alakíthatja számítógépét, így zenét otthona tetszőleges helyiségében élvezheti. A számítógépen tárolt MP3 számokat távirányítóval a MCW770 készülékre helyezheti - kábelek nélkül.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélkül távvezérelhető MP3-zene a számítógépről

 • 50 órányi MP3 zene lejátszása 5 CD-ről

  50 órányi MP3 zene lejátszása 5 CD-ről

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenei fájlok tizedakkora méretre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. Egy öt CD-lemezt tartalmazó tálcával 50 órányi zenét játszhat le. Az MP3 vált a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét lehetővé tevő, szabványos hangtömörítési formátummá.

 • Egyszerű navigáció előadó, album vagy lejátszási lista alapján

  Egyszerű navigáció előadó, album vagy lejátszási lista alapján
 • Tartozék a vezeték nélküli USB csatlakozó PC-hez

  A Vezeték nélküli számító-gépkapcsolat a számítógépet a Philips audió rendszerhez kapcsolja Wi-Fi segítségével, bonyolult hálózat-beállítás nélkül. A Wi-Fi a vezeték nélküli hálózatok vezető szabványa, melyet másként IEEE802.11b-nek neveznek. Egyszerűen csatlakoztassa a gyárilag a termékhez csomagolt USB csatlakozót a számítógéphez. A billentyűk segítségével, melyek a hangrendszeren találhatók, egyszerűen navigálhat a számítógépen található MP3 zenék között. Hallgassa kedvenc MP3 zenéit Philips audió készülékén, legyen az bárhol otthonában. Kábelek nem szükségesek hozzá!

 • D osztályú digitális erősítő a minőségi hanghatás érdekében

  A D osztályú digitális erősítő vesz egy analóg jelet, átalakítja digitális jellé, majd a jelet digitálisan felerősíti. A jel ezek után belép egy demodulációs szűrőbe, és megszületik a végső kimenet. A felerősített digitális kimenet a digitális audió minden előnyét biztosítja, a jobb hangminőséget is beleértve. Ráadásul a D osztályú digitális erősítőnek 90%-nál magasabb a hatásfoka, a hagyományos AB erősítőktől eltérően. Ez a nagy hatékonyság kis helyigényű erősítőt eredményez, nagy teljesítmény mellett.

 • 2500 W PMPO / 150 W RMS összteljesítmény

  A rendszer összteljesítménye 2500 W PMPO / 150 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: