Wi-Fi b/g certified

  Hálózati zenelejátszó

  Engedje szabadon a zenét!

  Ha a Philips Streamium NP2500 hálózati zenelejátszót egyszerre csatlakoztatja a számítógéphez és az audiorendszerhez, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érheti el számítógépes zenei könyvtárát és az internetes rádiókat, és kifogástalan FullSound hangminőségben hallgathatja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Hálózati zenelejátszó

Ingyenes internetes rádió, Többszínű kijelzés NP2500/12 Hasonló termékek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét PC-ről és Internetről - vezeték nélkül

 • Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa a Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait hangrendszerén a számítógép bekapcsolása nélkül.

 • Zenelejátszás vezeték nélkül PC/Mac számítógépekről

  Zenelejátszás vezeték nélkül PC/Mac számítógépekről

  Tegye szabaddá a számítógépén tárolt zenegyűjteményét, játssza le audiorendszerén a Streamium hálózati zenelejátszó segítségével! Az UPnP-kapcsolat lehetővé teszi bármilyen Universal Plug & Play használatra alkalmas készülékhez csatlakoztatható zene fogadását és átvitelét. A Streamium lehetővé teszi a hozzáférést, a választást és keresést számítógépe zenei könyvtárában. Csak használja a távvezérlőt, és válassza ki a kedvenc számait a Streamium zeneközponton keresztül, és indítsa el a lejátszást. Miközben kedvenc zenéit hallgatja vezeték nélkül és egyszerűen, gyönyörködhet a lemezborítókban a színes LCD-kijelzőnek köszönhetően.

 • Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  Könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felület lemezborítókat megjelenítő funkcióval

  A GoGear könnyen kezelhető és intelligens felhasználói felületét egy továbbfejlesztett navigációs technológia teszi lehetővé. Ez a technológia nem csupán az egyszerű és gyors navigációról gondoskodik, hanem olyan multimédiás élményt nyújt, amelyet nem könnyű felülmúlni. Az olyan intelligens funkciók, mint az Album Art, a zenei fájlok közé illesztett albumborítók megjelenítéséről gondoskodik. Ezáltal Ön zenehallgatás közben gazdagabb élménynek lehet részese, hiszen - mint a régi szép időkben - most is megcsodálhatja egy LP vagy CD album borítóját.

 • Alfanumerikus keresés a gyors eléréshez

  Alfanumerikus keresés a gyors eléréshez

  A távvezérlő billentyűzetén történő alfanumerikus keresési funkciónak köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatja kedvenc előadóját, műsorszámát vagy albumát. Csak nyomja meg a távvezérlő „Search” (Keresés) gombját, majd adja meg a keresett előadó, album vagy műsorszám első pár karakterét. Ezáltal megtekintheti a keresési feltételekhez legközelebb álló eredményeket. Nincs szüksége többé a teljes gyűjtemény sorról sorra történő végigböngészésére.

 • Nagy képernyő és távvezérlő

  Nagy képernyő és távvezérlő

  Gyorsan és könnyűszerrel navigálhat teljes zenei gyűjteményében. A nagy, 10,2 cm-es (4") LCD-kijelző nagyméretű ikonokat és felnagyított szövegeket jelenít meg. A kézreálló távvezérlő használatával több ezer dal között navigálhat másodpercek alatt, de akár egyenként is. Dőljön hátra kényelmesen, és vegye kezébe a távvezérlőt.

 • Digitális csatlakozók

  Digitális csatlakozók

  A Streamium hálózati zenelejátszó többféle módon csatlakozhat egy Ön által választott audioeszközhöz, pl. digitális kapcsolat, analóg kapcsolat, hordozható hangszórók vagy akár egy fejhallgató által.

 • Analóg csatlakozók

  Analóg csatlakozók

  A Streamium hálózati zenelejátszó többféle módon csatlakozhat egy Ön által választott audioeszközhöz. A leggyakrabban használt kapcsolat a Streamium zenelejátszó esetében az analóg csatlakozás. A tartozék piros/fehér csatlakozójú audiokábelt használva, egyszerűen illessze az egyik párt a Streamium készülékbe, majd a másik párt az audioeszközbe. Hordozható hangszórókat vagy fejhallgatókat szintén csatlakoztathat a Streamium központhoz.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Csatlakoztatható sztereoberendezéshez vagy házimozi-rendszerhez

  Csatlakoztatható sztereoberendezéshez vagy házimozi-rendszerhez
Összes specifikációt mutat
 • Egyes funkciókhoz szélessávú Internet-hozzáférés szükséges
 • Egyes szolgáltatások nem minden területen érhetők el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: