Vezeték nélküli zenelejátszó

  Streamium

  Vezeték nélküli zenelejátszó

  Internetes rádióadások és online zeneforrások ezreit hallgathatja

  A FullSound rendszerrel a zene lendülete visszaadható, és CD-minőség érhető el az internetes rádióadások hallgatásakor. A Philips NP3300/12 hálózati zenei rendszer PC, illetve Mac rendszerről is képes vezeték nélkül lejátszani, amit színes képernyőjéről, illetve az okostelefon alkalmazásából vezérelhet.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Internetes rádióadások és online zeneforrások ezreit hallgathatja

A hangzás bűvöletében

 • Zene és fotó streaming vezeték nélkül PC/MAC rendszerről

  Zene és fotó streaming vezeték nélkül PC/MAC rendszerről

  Az Ön PC/MAC számítógépén található zeneszámokat mostantól kényelmesen átviheti Philips audiokészülékére, vezetékrengeteg nélkül. Ossza meg kedvenc dalait másokkal egy partin, vagy hallgassa otthona kényelmében. Ugyanez vonatkozik fényképgyűjteményére is - bármikor megtekintheti zenehallgatás közben. Ismerje meg a vezeték nélküli streaming kényelmének minden előnyét.

 • Több mint 10 millió nagyszerű felvétel a Napstertől*

  Több mint 10 millió nagyszerű felvétel a Napstertől*

  Az összes zene, amire bármikor vágyott – a Napstertől, egy olyan online zenei szolgáltatástól, amely 10 millió zeneszámot kínál 790 000 művésztől, 980 000 albumról - minden műfajban. A Napster elérése gyerekjáték a Philips mikro rendszerrel és az ikonos LCD kijelzőpanellel, ahol minden zene gyorsan és könnyen elérhető. Mindössze néhány kattintás, és a Napster hatalmas könyvtára PC vagy MAC gépétől függetlenül, vezeték nélkül érkezik a Philips rendszerre. Ideje megváltoztatnia zenehallgatási szokásait!

 • Hangoljon rá és fedezze fel internetes rádióállomások ezreit

  Hangoljon rá és fedezze fel internetes rádióállomások ezreit

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait PC vagy MAC gépe bekapcsolása nélkül.

 • Működik az otthoni szélessávú kapcsolat és a Wi-Fi router használatával

  Működik az otthoni szélessávú kapcsolat és a Wi-Fi router használatával

  A Philips Hi-Fi rendszer tartozéka az Ethernet port, amely lehetővé teszi a plug-and-play internetes csatlakozást DHCP protokollal. A B/G Wi-Fi tanúsítvány garantálja azt, hogy a rendszer kompatibilis a piacon elérhető bármely B/G Wi-Fi minősítésű útválasztóval. Az egyszerű és kényelmes Wi-Fi Protected Setup telepítési mód segítségével másodpercek alatt létrehozható a biztonságos Wi-Fi kapcsolat.

 • A FullSound erőteljesebb mélyhangokkal és tisztább hangzással teszi gazdagabbá a zenét

  A FullSound erőteljesebb mélyhangokkal és tisztább hangzással teszi gazdagabbá a zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája megbízhatóan visszaállítja a tömörített zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, vagyis Ön valóban magával ragadó zenét hallgathat –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, az énekhang és a hangszerek még tisztább hangzása, és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  Változtassa okostelefonját a Philips AV termékek távvezérlőjévé

  A Philips MyRemote alkalmazással iPhone, iPod Touch vagy Android okostelefon készülékével vezérelheti hálózatba kapcsolt Philips AV készülékeit. Az alkalmazás automatikusan felismeri otthoni Wi-Fi hálózatához csatlakoztatott Philips Blu-ray lejátszóját, házimoziját vagy Streamium audiorendszerét, és lehetővé teszi a készülékek azonnali vezérlését otthonából bárhonnan. Ha pedig egynél több, hálózatba kapcsolt Philips AV termékkel rendelkezik, az alkalmazással egyikről a másikra kapcsolhat, és külön-külön vezérelheti őket. Ezt az ingyenes alkalmazást a Philips fejlesztette ki.

 • Az album-borítókép megtekintése színesben

  Élénkítse a zenehallgatást a színes lemezborítókkal. A zenefájlokba ágyazva találhatók a lemezborítók, amelyek automatikusan megjelennek dalválasztás és lejátszás közben. A zene egyszerűen életre kel a lemezborítókkal!

 • Sztereó hangrendszer az élvezetesebb zenehallgatáshoz

  A Philips sztereó hangrendszer nagy teljesítményre optimalizált, sztereó adás vételére alkalmas rendszer, kettős hangszóróinak köszönhetően izgalmas, élethű hangzással.

Összes specifikációt mutat
 • A Napster csak Németországban és az Egyesült Királyságban érhető el.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: