Classic mikro hangrendszer

  Játssza le ismét bakelitlemezeit

  Az Original lemezjátszó külseje a legendás 1965-ös Philips AG4131 lemezjátszót idézi, belsejében pedig nagy hatékonyságú hangsugárzó, dinamikus és kiegyenlített hangzást nyújtó lemezjátszó, a vezeték nélküli átvitelt lehetővé tévő Bluetooth-technológia, valamint az MP3 fájlok rögzítését lehetővé tevő, USB-re rippelő funkció kapott helyet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Classic mikro hangrendszer

Bluetooth®, Lemezjátszó LP bakelitlemezekhez, LP/CD/FM rádió rippelése USB-re, 4 W OTT2000/12 Hasonló termékek

Játssza le ismét bakelitlemezeit

lemezjátszóval és vezeték nélküli hangátvitellel

 • Audiobemenet hordozható zenelejátszáshoz

  Audiobemenet hordozható zenelejátszáshoz

  Az audiobemeneti (Audio-in) csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elegendő a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.

 • FM digitális hangolás programhelyekkel

  FM digitális hangolás programhelyekkel

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • MP3-CD, CD és CD-R/RW lejátszás

  MP3-CD, CD és CD-R/RW lejátszás

  Az MP3 rövidítés az „MPEG 1 Audio Layer 3" kifejezést takarja. Az MP3 egy forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenei fájlok tized akkora méretre csökkenthetők, hangminőségük radikális romlása nélkül. Az MP3 vált a világhálón használt szabványos hangtömörítési formátummá, amely a hangfájlok könnyű és gyors átvitelét teszi lehetővé.

 • USB Direct az MP3 zene egyszerű lejátszásához

  USB Direct az MP3 zene egyszerű lejátszásához

  A fájlátvitel teljes körű támogatásának köszönhetően Ön egyszerű módon élvezheti a megnövelt mennyiségű digitális zene által nyújtott kényelmet és szórakozást a beépített USB Direct csatlakozón keresztül.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • Élvezze a Bluetooth® streaming előnyeit, vagy rippelje ki bakelitlemezeit, CD-it vagy kedvenc rádióadásait USB eszközre.

  Élvezze a Bluetooth® streaming előnyeit, vagy rippelje ki bakelitlemezeit, CD-it vagy kedvenc rádióadásait USB eszközre.

  Ezzel az ügyes funkcióval összes zenéjét könnyedén, közvetlenül a hordozható MP3 lejátszóból hallgathatja a Hi-Fi rendszeren. Hallgassa kedvenc számait Bluetooth® streaminggel, vagy rippelje ki a kívánt zeneszámot bakelitlemezről, CD-ről, rádióműsorból, vagy a zenei rendszer bemenetéről. Archiválja régi lemezeit MP3 formátumban, számítógép használata nélkül. A Hi-Fi rendszer időzítőjét is használhatja kedvenc rádióműsorai rögzítéséhez az USB eszközre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: