Fidelio

Philips Fidelio

vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Philips Fidelio

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  A hordozható Hi-Fi hangzás

  A nagy teljesítményű, hordozható Philips Fidelio vezeték nélküli hangszóró kiváló, tiszta, dinamikus hangzása otthon és útközben is tökéletesen kihasználható. A vezeték nélküli Bluetooth hangátvitellel gondtalanul élvezheti a zenét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth P9BLK/10 Hasonló termékek

A hordozható Hi-Fi hangzás

A hangzás bűvöletében

 • Puha dóm magashangszóró a szélesebb és természetesebb hangélményért

  Puha dóm magashangszóró a szélesebb és természetesebb hangélményért

  A puha dóm magashangszóróknak köszönhetően a hangvisszaadás a magas frekvenciákon is részletgazdag és pontos. Ez a csúcskategóriás hangszórók nagy többségében alkalmazott technológia az 1960-as években került kifejlesztésre a Philips által. A nagyon nyitott térbeni előadáshoz is kifejezetten előnyös a magashangszórók különösen alacsony irányhatása és torzítása. A csak szélessávú meghajtókat alkalmazó rendszerekhez képest a hangzás széles és természetes a hallgatási terület bármely pontjáról.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.

 • USB port bármilyen mobilkészülék feltöltéséhez

  USB port bármilyen mobilkészülék feltöltéséhez

  A hangszóró USB portja lehetővé teszi, hogy az okostelefon lemerülése esetén (otthon vagy akár útközben) a mobilkészüléket a hordozható hangszóró akkumulátorával működtesse.

 • Az akkumulátor töltöttségi szintje automatikusan megjelenik a hangszóró megérintésekor

  Az akkumulátor töltöttségi szintje automatikusan megjelenik a hangszóró megérintésekor

  Érintse meg finoman a hangszórót, és máris megjelenik a töltöttségi szint.

 • Beépített Li-ion akkumulátor, hogy bárhol élvezhesse a zenelejátszást

  Beépített Li-ion akkumulátor, hogy bárhol élvezhesse a zenelejátszást
 • Audio-in bemenet szinte bármilyen elektronikus eszköz egyszerű csatlakoztatásához

  Audio-in bemenet szinte bármilyen elektronikus eszköz egyszerű csatlakoztatásához
 • Mély/közép hangszórók és a wOOx technológia az erős, bámulatosan mély basszushangzásért

  A különösen kompakt akusztikus térfogat ellenére a basszushangzás nem csupán erős, de meglepően mély is egyben, bármilyen zenét is hallgasson Ön. Ez a technológia a csatornánként két nagy teljesítményű mély/közép hangszóró és egy nagy területet lefedő passzív sugárzó egyesítéséből áll össze - mindez egy olyan merevített házban, amelynek köszönhetően a basszushangzás energiája nem veszít erejéből. A passzív sugárzó nagy mozgó tömege lehetővé teszi a rendszer nagyon mély, 80 Hz frekvenciára való hangolását, megakadályozva a levegőturbulenciát, amely máskülönben jellemző lenne a nyílásokkal rendelkező kialakításra. Érezze a zene ritmusát, ne szalasszon el egyetlen ütemet sem.

 • Optimalizált szűrőváltó a különösen természetes hatású hangszín-kiegyenlítés érdekében

  Akusztikai mérnökeink rengeteg energiát fektettek a szűrőváltó optimalizálásába, hogy a hang a lehető legtermészetesebb maradjon a nagyon különböző akusztikai környezetekben. Legyen szó kis helyiségekről vagy szabad térről, alacsonyabb vagy maximális hangerőről, a hang tiszta és természetes, nem agresszív és fárasztó, még nagy hangerő esetén sem. Így órákon keresztül élvezheti kedvenc zeneszámait, és abba sem akarja majd hagyni a zenehallgatást.

 • Nagy teljesítményű erősítő nagy hangerőhöz és dinamikához

  A 8 nagy hatékonyságú akusztikai átalakítóval felszerelt nagy teljesítményű erősítő nagy hangerőt és dinamikát tesz lehetővé. A kifejezetten ehhez a készülékhez tervezett magashangszóróknak és mély/közép hangszóróknak köszönhetően a hang minden hangerőn dinamikus és meggyőző. Élénk, dinamikus és élvezetes zene bármilyen körülmények között.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: