Hordozható DVD-lejátszó

  DVD playback

  Hordozható DVD-lejátszó

  Kettőzze meg a moziélményt, ha úton van

  Lejátszhat filmeket és zenét az autóban. A Philips PD7042 készülék két 7"-es képernyőjű DVD-lejátszóval rendelkezik, így az utasok nyugodtan élvezhetik saját DVD filmjeiket, zenéiket vagy fényképeiket utazás közben. A 2 óra használatot biztosító beépített akkumulátorral bárhol lehet filmeket nézni. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható DVD-lejátszó

18 cm-es / 7"-es LCD-vel, Dual DVD-lejátszó PD7042/12 Hasonló termékek

Kettőzze meg a moziélményt, ha úton van

két DVD-lejátszóval

 • 17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző, 16:9-es széles formátummal

  17,8 cm-es (7"), színes TFT LCD kijelző, 16:9-es széles formátummal

  A színes LCD képernyőnek köszönhetően újra élővé teheti gondosan őrzött fényképeit, kedvenc filmjeit és zenéjét a jó minőségű papírképek esetében megszokott "életszerű" részletgazdagsággal és élénk színekkel. A 16:9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagy felbontású digitális televíziók számára. A natív 16:9-es képoldalarány kiváló játék- és videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.

 • Beépített sztereó hangszórók

  Beépített sztereó hangszórók

  A sztereó hangsugárzók által nyújtott minőségi hangzás eredményeképp szabadon hallgathat zenét. Élvezze a zenehallgatást bárhol és bármikor a fejhallgatót kihúzva, a beépített sztereó hangsugárzóknak köszönhetően.

 • DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD kompatibilis

  A Philips hordozható DVD-lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel kompatibilis. A DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, és CD formátumok mind lejátszhatók a DVD-lejátszón. A DVD+/-R egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVD+/-RW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére.

 • MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás

  Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-n akár 10 órányi zenét is tárolhat.

 • Autóba szerelhető, az egyszerű használatért

  Autóba szerelhető, az egyszerű használatért

  Ha szórakozni szeretne útközben, miért ne vinné magával hordozható DVD-lejátszóját otthonából az útra? Az egyedi Car Mount rendszer egyszerű használatot nyújt. A gyorskioldó kar segítségével egyszerűen eltávolíthatja a lejátszót, ha nem használja. A hordozható DVD-lejátszót magával is viheti, csak a tartószerelvényt hagyva az autóban.

 • Akár 2 órás játékidő beépített akkumulátorral*

  Akár 2 órás játékidő beépített akkumulátorral*

  Ez a Philips lejátszó kompakt beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. A lejátszó feltöltéséhez Önnek csupán csatlakoztatnia kell a tápkábelt. Ennyire egyszerű.

 • JPEG-képek megtekintése képlemezről

  JPEG-képek megtekintése képlemezről

  Tekintse meg a lemezén található JPEG fényképeit. Élje újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!

 • 2 tartozék fülhallgatókészlet mellékelve a személyes használathoz

  2 tartozék fülhallgatókészlet mellékelve a személyes használathoz

  2 tartozék fülhallgatókészlet mellékelve a személyes használathoz.

 • Utazótáskával együtt

  Utazótáskával együtt

  Az utazótáska teljes körű védelmet nyújt, ha útra kel.

 • Egykábeles csatlakozás az autóba való gyors beszerelhetőség érdekében

  Az egykábeles csatlakozás azt jelenti, hogy csupán egyetlen kábelre van szükség a Philips hordozható DVD-lejátszók összekötéséhez. Ebből adódóan nincs rendetlenség sem, és az összeállítás is csak pár másodpercet vesz igénybe.

 • Akár külön-külön is nézhetik a filmeket, vagy mindkét lejátszón megtekinthetik ugyanazt a filmet is

  A kettős autós lejátszó speciális kialakításának köszönhetően mindkét hordozható DVD-lejátszón külön-külön nézhetőek filmek. Emellett, lehetőség van a kettő összekötésére a jelkapcsoló gomb egyszerű megnyomásával. Mind az elülső, mind pedig a hátsó üléseken egyidejűleg nézhetik ugyanazt a filmet mindkét DVD-lejátszóról.

 • DivX tanúsítvánnyal normál DivX videoformátum lejátszásához

  A DivX® támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket és - többek között Interneten vásárolt hollywoodi - filmeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW és írható DVD lemezeken, USB tárolóeszközökön és egyéb memóriakártyákon, melyeket DivX Ultra Certified® Philips készüléke képes lejátszani.

 • Teljes visszakapcsolás áramkimaradás esetén

  Amikor kikapcsolja a készüléket, vagy ha megszűnik az áramellátás, a DVD-Video lejátszó megjegyzi, hol állt meg utoljára a lejátszás. Ha nem vált át másik lemezre, a lemez betöltésekor a lejátszás ott fog folytatódni, ahol abbahagyta. Ez nagyban megkönnyíti az életét!

Összes specifikációt mutat
 • A DivX, a DivX Certified és a hozzá tartozó emblémák a DivXNetworks, Inc. védjegyei, és használatuk licenchez kötött.
 • Az akkumulátorok csak korlátozott számú alkalommal tölthetők újra, így néha cserélni kell őket. Az akkumulátor élettartama és a töltési ciklusok száma a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.
 • Az adott játékidőt biztosító akkumulátor lemerülési ideje a felhasználás körülményeitől függ. Ennek optimalizálásához állítsa a minimumra az LCD háttérvilágítást, csatlakoztasson fejhallgatót (ne a beépített hangszórókat használja), közepes hangerőn, és szobahőmérsékleten használja a készüléket.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: